Informacije
1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 16 ipo
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h
5. Vaš Diskord: Djordjevic__
6. Vaše Ingame ime: Swain Darkiin
7. Vaš ID: 930
Dodatne Informacije
1. Lider za...: NG ( National Guard )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Jako sam vezana osoba za NG zato sto imam jako puno vremena provedenog u NG-u. Naucio sam svaki delic organizacije i znam kako i sta funkcionise. Takodje jako dobro znam kako treba saradjivati izmedju drzavnih organizacija.
- Naravno za vreme provedeno u ovoj organizaciji bio sam visoka komanda te sada znam kako rukovati rankovima, znam da vrsim regrutacije i najbitnije od svega jeste da sam posten prema svakom cinu. Rank je za mene broj na papiru!
- Mislim za sebe da cu se snaci u ulozi lidera vojske posto sam tu jako dugo vremena proveo kao Visoka Komanda.
- Zasto zelim jos da budem lider NG-a da bi pomogao igracima u vojsci da budu jos bolji ljudi i voleo bi da nastavim da budem sa ljudima kojima sam komandovao, naravno i svi ostali gradjani LS-a su dobro dosli!
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
- Buduci Vojnici ce biti obavezni znati pravila grada i takodje pravila vojske.
- 16+ OOC godina kako se ne bi desavali problemi u bazi i nasoj organizaciji.
- Ozbiljnost,Rad,Trud,Disciplina.
- Svaki dobar potez vojnika ce biti nagradjen sa aktivnim bonusima.
- Aktivne Regrutacije.
- Aktivni Sastanci izmedju drzavnih organizacija.
-Rankovi u NG
Rank 1 - Disciplinski
Rank 2 - Regrut
Rank 3 - Mlađi Vojnik
Rank 4 - Vojnik
Rank 5 - Stariji Vojnik
Rank 6 - Vojnik 1.Klase
Rank 7 – Vojnik 2.Klase
Rank 8 – Marinac
Rank 9 – Desertar
Rank 10 – Zamjenik Zastavnik
Rank 11 – Zastavnik
Rank 12 – Pilot
Rank 13 – Stariji Pilot
Rank 14 – Zamjenik Komandanta Pilota
Rank 15 – Komandant Pilota
Rank 16 – Kobra
Rank 17 – SSJ Kobra
Rank 18 – Zamjenik Komandanta Kobri
Rank 19 – Komandant Kobri
Rank 20 – Pripadnik Vojne Policije
Rank 21 – Zamjenik Komandanta Vojne Policije
Rank 22 – Komandant Vojne Policije
Rank 23 – Kapetan
Rank 24 – Major
Rank 25 – Potpukovnik
Rank 26 – Pukovnik
Rank 27 – Brigadir
Rank 28 – Brigadni General
Rank 29 – Zamjenik Generala
Rank 30 – General
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Kodovi
10-1 – Pozivanje svih jedinica na žutu liniju
10-2 – Negativno
10-3 – Prekine sa pričom na radiju
10-4 – Potvrđeno ili primljeno
10-5 – Ponovi posljednji prijenos
10-6 – Zanemarite posljednji prijenos
10-7 – Pauza ili odlazak sa dužnosti
10-8 – Dolazak na dužnost
10-10 – Pucnjava
10-12 – Situacija s taocem
10-13 – Osumnjičen je privođen
10-20 – Lokacija
10-21 – Provjera rada
10-33 – Potrebno pojačanje
10-99 – Situacija završena
Kod A (( Pad Igre ))
Kod B ((Pauzirano RP , Situacija s administracijom ))
Kod 1: Hitna opasnost opasna po život, svi odgovori. Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2 : PoluHitna situacija samo rotacija bez zvučne sirene
Kod 3 : Situacija pod kontrolu
Kod 4 : Teroristički napad
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Specijalne Jedinice u NG :
Specijalna jedinica Kobre – Njihova dužnost pomoći drugim državnim organizacijama oko talačke situacije i patrola izvan i unutar Vojne Baze.
Specijana jedina Kobre Oružja: Sniper , Bullpup rifle i mogu koristiti isto ostala oružja osim mitroljeza
Specijalna jedinica Piloti – Njihova dužnost je patrola iz zraka i pranja osumnjičenih koji su upali u bazu i govoriti na radio di se nalazi osumnjičeni i pratnja iz zraka konvoj za AMMORAN .
Specijalna jedinica Piloti Oružja : mogu koristiti sva oružja osim snipera , mitroljeza i Bullpup Rifle .
Specijalna jedinica Vojna policija : Njihova Dužnost je patrola po gradu i tražit pripadnika nacionalne guarda i hapsit ih i dovesti u bazu pred komandu koja osuđuje tom članu kaznu svaki član mora javiti komandi da ide van dužnosti da ide u grad i javiti vojnoj policiji isto kako ga nebi dirali članovi se moraju zaustaviti vojnoj policiji ako ih lovi u koliko član se ne zaustavi vojna policija javlja komandi da se taj i taj član nije zaustavio automacki taj član je izbačen .
Specijalna jedinica Vojna Policija Oružje : Bilo koje oružje osim snipera , Bullpup rifle i mitroljeza .
1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 16 ipo
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h
5. Vaš Diskord: Djordjevic__
6. Vaše Ingame ime: Swain Darkiin
7. Vaš ID: 930
Dodatne Informacije
1. Lider za...: NG ( National Guard )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Jako sam vezana osoba za NG zato sto imam jako puno vremena provedenog u NG-u. Naucio sam svaki delic organizacije i znam kako i sta funkcionise. Takodje jako dobro znam kako treba saradjivati izmedju drzavnih organizacija.
- Naravno za vreme provedeno u ovoj organizaciji bio sam visoka komanda te sada znam kako rukovati rankovima, znam da vrsim regrutacije i najbitnije od svega jeste da sam posten prema svakom cinu. Rank je za mene broj na papiru!
- Mislim za sebe da cu se snaci u ulozi lidera vojske posto sam tu jako dugo vremena proveo kao Visoka Komanda.
- Zasto zelim jos da budem lider NG-a da bi pomogao igracima u vojsci da budu jos bolji ljudi i voleo bi da nastavim da budem sa ljudima kojima sam komandovao, naravno i svi ostali gradjani LS-a su dobro dosli!
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
- Buduci Vojnici ce biti obavezni znati pravila grada i takodje pravila vojske.
- 16+ OOC godina kako se ne bi desavali problemi u bazi i nasoj organizaciji.
- Ozbiljnost,Rad,Trud,Disciplina.
- Svaki dobar potez vojnika ce biti nagradjen sa aktivnim bonusima.
- Aktivne Regrutacije.
- Aktivni Sastanci izmedju drzavnih organizacija.
-Rankovi u NG
Rank 1 - Disciplinski
Rank 2 - Regrut
Rank 3 - Mlađi Vojnik
Rank 4 - Vojnik
Rank 5 - Stariji Vojnik
Rank 6 - Vojnik 1.Klase
Rank 7 – Vojnik 2.Klase
Rank 8 – Marinac
Rank 9 – Desertar
Rank 10 – Zamjenik Zastavnik
Rank 11 – Zastavnik
Rank 12 – Pilot
Rank 13 – Stariji Pilot
Rank 14 – Zamjenik Komandanta Pilota
Rank 15 – Komandant Pilota
Rank 16 – Kobra
Rank 17 – SSJ Kobra
Rank 18 – Zamjenik Komandanta Kobri
Rank 19 – Komandant Kobri
Rank 20 – Pripadnik Vojne Policije
Rank 21 – Zamjenik Komandanta Vojne Policije
Rank 22 – Komandant Vojne Policije
Rank 23 – Kapetan
Rank 24 – Major
Rank 25 – Potpukovnik
Rank 26 – Pukovnik
Rank 27 – Brigadir
Rank 28 – Brigadni General
Rank 29 – Zamjenik Generala
Rank 30 – General
-Kodovi
10-1 – Pozivanje svih jedinica na žutu liniju
10-2 – Negativno
10-3 – Prekine sa pričom na radiju
10-4 – Potvrđeno ili primljeno
10-5 – Ponovi posljednji prijenos
10-6 – Zanemarite posljednji prijenos
10-7 – Pauza ili odlazak sa dužnosti
10-8 – Dolazak na dužnost
10-10 – Pucnjava
10-12 – Situacija s taocem
10-13 – Osumnjičen je privođen
10-20 – Lokacija
10-21 – Provjera rada
10-33 – Potrebno pojačanje
10-99 – Situacija završena
Kod A (( Pad Igre ))
Kod B ((Pauzirano RP , Situacija s administracijom ))
Kod 1: Hitna opasnost opasna po život, svi odgovori. Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2 : PoluHitna situacija samo rotacija bez zvučne sirene
Kod 3 : Situacija pod kontrolu
Kod 4 : Teroristički napad
Specijalne Jedinice u NG :
Specijalna jedinica Kobre – Njihova dužnost pomoći drugim državnim organizacijama oko talačke situacije i patrola izvan i unutar Vojne Baze.
Specijana jedina Kobre Oružja: Sniper , Bullpup rifle i mogu koristiti isto ostala oružja osim mitroljeza
Specijalna jedinica Piloti – Njihova dužnost je patrola iz zraka i pranja osumnjičenih koji su upali u bazu i govoriti na radio di se nalazi osumnjičeni i pratnja iz zraka konvoj za AMMORAN .
Specijalna jedinica Piloti Oružja : mogu koristiti sva oružja osim snipera , mitroljeza i Bullpup Rifle .
Specijalna jedinica Vojna policija : Njihova Dužnost je patrola po gradu i tražit pripadnika nacionalne guarda i hapsit ih i dovesti u bazu pred komandu koja osuđuje tom članu kaznu svaki član mora javiti komandi da ide van dužnosti da ide u grad i javiti vojnoj policiji isto kako ga nebi dirali članovi se moraju zaustaviti vojnoj policiji ako ih lovi u koliko član se ne zaustavi vojna policija javlja komandi da se taj i taj član nije zaustavio automacki taj član je izbačen .
Specijalna jedinica Vojna Policija Oružje : Bilo koje oružje osim snipera , Bullpup rifle i mitroljeza .