1. Vaše ime IRL: Boris
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi nekad od 12:14, 17:19 i nekada od 21:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5/8h
6. Vaš Discord: ramziluxury
7. Vaše ingame ime: Ramzii Slash
8. Vaš ID: 27411
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin jer sam dugo na projektu prijavio sam se nekoliko puta ali sam bio odbijen zbog ig kazne nadam se da necu biti sad odbijen. Zelim pomagati novim igracima kao sto su meni pomagali kad sam poceo da igram na ovom projektu
2. Koje su vaše prednosti?
Veoma brzo kapiram stvari,Dobar sam sa ljudima , dobro se snalazim u stresnim situacijama, resavam probleme razgovorom I bas sam smiren.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mislim da je nepoznavanja nekih od komandi na serveru, međutim spreman sam naučiti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin:
Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis a kad bi imao prodao bi ga
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom tren:
Trenutno ne
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi nekad od 12:14, 17:19 i nekada od 21:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5/8h
6. Vaš Discord: ramziluxury
7. Vaše ingame ime: Ramzii Slash
8. Vaš ID: 27411
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin jer sam dugo na projektu prijavio sam se nekoliko puta ali sam bio odbijen zbog ig kazne nadam se da necu biti sad odbijen. Zelim pomagati novim igracima kao sto su meni pomagali kad sam poceo da igram na ovom projektu
2. Koje su vaše prednosti?
Veoma brzo kapiram stvari,Dobar sam sa ljudima , dobro se snalazim u stresnim situacijama, resavam probleme razgovorom I bas sam smiren.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mislim da je nepoznavanja nekih od komandi na serveru, međutim spreman sam naučiti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin:
Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis a kad bi imao prodao bi ga
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom tren:
Trenutno ne