Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Roko Benzema

Player
Player
Ime: Roko Gotti
Pol:Muško
Starost: 37
Rasa: Bjelac
Nacionalnost:Bosanac
Mesto rođenja:Sarajevo
Otac: ivo
Majka: katarina
Težina: 87
Visina: 187cm
Boja očiju: Zelene
Boja kose: crna
Tetovaže: Na stopalu
Prednosti: Strpljiv, Vrjedan, Lojalan, jak
Slabost: Lijepe i plave žene
Zivotna prica 200+ rijeci
Zovem se Roko Gotti, rođen sam 15. aprila 1987. godine u Palermu, na Siciliji, u porodici čije ime ima težinu u svetu kriminala. Od malih nogu sam bio svedok moći i uticaja koji donosi život u mafiji. Moj otac je bio jedan od najuticajnijih ljudi na Siciliji, i od njega sam naučio osnovna pravila života – lojalnost, čast, ali i nemilosrdnost prema onima koji pokušaju da se usprotive.
Sa 18 godina, poslat sam u Los Santos kako bih proširio uticaj porodice Gotti i preuzeo kontrolu nad operacijama u Americi. Nije bilo lako, ali zahvaljujući svom instinktu i hladnokrvnosti, uspeo sam da brzo izgradim carstvo u novom gradu. Vodim raznovrsne poslove – od trgovine oružjem i narkoticima, do pranja novca kroz legalne investicije poput luksuznih klubova i hotela.
Zovu me "Gospodar senki" jer se moj uticaj oseća u svakom delu grada, ali retko ko može direktno da me poveže sa zločinima koji se dešavaju. U poslu sam nemilosrdan i ne dozvoljavam greške. Lojalnost je za mene svetinja – izdaju kažnjavam bez milosti.
Iako sam većinu svog života proveo u kriminalu, uvek razmišljam nekoliko koraka unapred. Zbog toga sam proširio svoj uticaj i na legalne poslove, kako bih obezbedio dugoročni uspeh i legitimitet za moju porodicu. Vlasnik sam nekoliko luksuznih nekretnina i preduzeća koja mi omogućavaju da operišem iz senke, dok moje ime i dalje ostaje simbol straha i poštovanja na ulicama.
Moj krajnji cilj je da osiguram budućnost porodice Gotti, da ostanemo nepobedivi i neuništivi, a sve što radim, radim da bih stvorio carstvo koje će trajati generacijama. Porodica je uvek na prvom mestu, i spreman sam na sve da je zaštitim.
Ishodi:
1 - Roko može da koristi heawy oružje
2 - Roko može dizati, kupiti stvari ,pretraživati osobu, vući ,ubacivati u vozilo pričati na radio sa oružjem u ruci zbog svoje sigurnosti
3 - Roko može voziti offroad do 60kmh
4 - Roko može nositi legalno i ilegalno oružje
5 - Roko može ići u bilo kom trenutnku 2v1 zbog iskustva baratanja oružjem
6 - Roko može pretrazivati lice s bilo koje strane

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
2 - Roko može dizati, kupiti stvari ,pretraživati osobu, vući ,ubacivati u vozilo pričati na radio sa oružjem u ruci zbog svoje sigurnosti - Niste specificirali sa kojim oruzijem samim time perk odbijen
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom