Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za National Guard I Choban Zecc

Rejected
Status
Not open for further replies.

cHoBaN .

Plaši se samo boga.
Player
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan:4-7h
5. Vaš Diskord: choban7545
6. Vaše Ingame ime: Choban Zecc

7. Vaš ID: 45826

Zašto želite biti lider ove organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Imam značajno iskustvo u radu sa svim državnim organizacijama, pri čemu sam paralelno bio i član HC tima, što mi je omogućilo da učestvujem u vođenju tih organizacija. Ovo mi je dalo duboko razumevanje funkcionisanja državnih institucija, što mi olakšava saradnju sa njima. Najviše iskustva sam stekao u NG, gde sam dva puta bio medju vise celnicima, čime sam indirektno učestvovao u vođenju organizacije. Sa sobom donosim tim izuzetnih pojedinaca s bogatim iskustvom, koji će mi pomoći u realizaciji mojih RolePlay ideja.

Vaši saveti za poboljšanje RolePlay nivoa u organizaciji Planiram uvođenje obaveznog vojnog roka za sve članove državnih organizacija. Vojni rok će podrazumevati boravak i čuvanje ulaza u NG bazu najmanje dva sata dnevno tokom sedam dana. Nakon uspešno završenog vojnog roka, učesnici će dobiti vojne legitimacije, koje će im omogućiti pridruživanje drugim državnim organizacijama. Verujem da je disciplina ključna u vojsci. Da bih osigurao njeno poštovanje, planiram formiranje jedinice Interne kontrole. Ova jedinica će redovno proveravati pripadnike NG, uključujući zdravstveno osiguranje, dozvole za nošenje oružja, vojne legitimacije, kao i posedovanje zabranjenih predmeta u njihovim vozilima. Uvešću taktički tim pod nazivom "Ghost odred", elitnu jedinicu sastavljenu od vrhunskih profesionalaca, spremnih da brzo reaguju i pruže asistenciju kolegama. Struktura jedinice će uključivati nekoliko timova: Ghost Alpha, Ghost Beta i Ghost Gama. Planiram formiranje civilnog odeljenja, koje će se baviti regrutacijom novih vojnika i pomoći meni i mojim zamenicima u organizaciji događaja. Ključni zadatak ove jedinice biće obuka vojnika i nadzor njihovog rada. Takođe želim da uvedem novi RolePlay koncept – vojnu paradu, koja će javnosti pokazati snagu i moć vojske. Ozbiljan rad u vojsci zahteva posvećenost, pa planiram uvođenje redovnih bonusa za članove vojske u zavisnosti od njihove predanosti i učinka.

30.General
29.Zamenik Generala
28.General Pukovnik
27.General Major
26.Direktor Vojske
25.Direktor Interne Kontrole
24.Direktor Civilnog Sektora
23.Vodja Beta
22.Vodja Gama
21.Vodja Alpha
20.Interna Kontrola
19.Gama Specijalac