Informacije
1. Vaše ime u RL: Kenan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Jako zavisi od obaveza ali u vremenskom periodu od 15:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5 do 10 sati
6. Vaš Diskord: keno94
7. Vaše Ingame ime: Keno Hattori
8. Vaš ID: 46566
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Asistent Administracije
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pre nego sto sam krenuo da igram na Grandu igrao sam te bio vise puta administrator na SAMP serverima poput Balkan Elite,Zara,Balkan Extazy...itd
Imam iskustva u RP-u iz razloga što sam bio u svim organizacijama osim u FIB-u.Volim da pomazem početnicima i da im sve lepo objasnim da budu znali u buduće.
Hocu da pomognem svakom kome treba kao sto su drugi pomagali meni kada sam ja prvi put dosao.
2. Koje su vaše prednosti?
Aktivan,brz,snalazljiv,strpljiv,vredan,smiren
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne iskrenost
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Nemam ga.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoje.
1. Vaše ime u RL: Kenan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Jako zavisi od obaveza ali u vremenskom periodu od 15:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5 do 10 sati
6. Vaš Diskord: keno94
7. Vaše Ingame ime: Keno Hattori
8. Vaš ID: 46566
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Asistent Administracije
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pre nego sto sam krenuo da igram na Grandu igrao sam te bio vise puta administrator na SAMP serverima poput Balkan Elite,Zara,Balkan Extazy...itd
Imam iskustva u RP-u iz razloga što sam bio u svim organizacijama osim u FIB-u.Volim da pomazem početnicima i da im sve lepo objasnim da budu znali u buduće.
Hocu da pomognem svakom kome treba kao sto su drugi pomagali meni kada sam ja prvi put dosao.
2. Koje su vaše prednosti?
Aktivan,brz,snalazljiv,strpljiv,vredan,smiren
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne iskrenost
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Nemam ga.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoje.