Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
840
Players nickname
Lukas Anderson
Suspect ID
19770
Date of violation
Apr 14, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/vthwkql

Jovan12346

Player
Player
A kad sam vraco to nisi stavio?

Moje je samo da kazem PDW TAZER PISTOLJ I PENDREK jesam ja uzimo ali nisam uzimo sebi neko kad izlazim zaboravim da vratim oruzije (zato sto nisam dugo bio u nekoj org zaboravim) pa kad se spavnam se na org nestane mi sve posto nemam prajm
a sto se tice hevi stogana i memke i par pancira to sam uzo kolegi iz svata
To je to sto ja imam da kazem nisam uzo nista sebi iz skaldista sve je nestalo ili je vraceno.

Svejedno necu vise igrati na ovom serveru bas zbog ovakvih stvari.

Hvala prijatno vece

Lukas Anderson

Player
Player
Detaljno ce Senior Curator utvrditi, da li je vraceno sve u skladiste od navedenog i da li je izgubljeno. Uvek postoji solucija da ja pogresim. Ali rade nase sigurnosti i tvoje, detaljno ce se utvrditi sta se dogodilo sa tobom. Jer meni udju u organizaciju samo da bi praznili skladiste. Nakon svakog datog otkaza se detaljno utvrdjuju logovi, kako bi neko tebi dao otkaz. Nakon utvrdjivanja logova i pronalaska veceg povlacenja oruzja iz LSPD, kaci se zalba. Onda se dalje utvrdjuje sta si radio sa pomenutim stvarima.

I nema potrebe da napominjes da neces igrati na serveru zbog ovakvih stvari. Nista nemam licno protiv tebe za svakog je ista procedura.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom