1. Vaše ime IRL: Vladan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Jednu nedelju od: 14:30 do 20:00 A drugu nedelju od 20:00 do 24:00/02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-6 sati
6. Vaš Discord: vladaann (v1adaann)
7. Vaše ingame ime: Doktor Belvederovic
8. Vaš ID: 57263
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Zašto želite postati admin?
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
1. Imam strast prema ovoj igrici i dobro razumem njene mehanike i pravila. Mogu doprineti zajednici tako što ću održavati red, pravednost i zabavno okruženje za sve učesnike. Posedujem veštine komunikacije i rešavanja problema, što će mi omogućiti da efikasno posredujem u sukobima i osiguram da svi igrači poštuju pravila i uživaju u igri.
2. Nad-prosecna aktinost,dobro poznavanje pravila.
3. Nestrpljivost.
4. Naravno, sve za poboljsanje iskustva projekta.
5. U ovom trenutku nema biznis.
6. Trenutno ne, nece ni postojati.
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Jednu nedelju od: 14:30 do 20:00 A drugu nedelju od 20:00 do 24:00/02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-6 sati
6. Vaš Discord: vladaann (v1adaann)
7. Vaše ingame ime: Doktor Belvederovic
8. Vaš ID: 57263
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Zašto želite postati admin?
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
1. Imam strast prema ovoj igrici i dobro razumem njene mehanike i pravila. Mogu doprineti zajednici tako što ću održavati red, pravednost i zabavno okruženje za sve učesnike. Posedujem veštine komunikacije i rešavanja problema, što će mi omogućiti da efikasno posredujem u sukobima i osiguram da svi igrači poštuju pravila i uživaju u igri.
2. Nad-prosecna aktinost,dobro poznavanje pravila.
3. Nestrpljivost.
4. Naravno, sve za poboljsanje iskustva projekta.
5. U ovom trenutku nema biznis.
6. Trenutno ne, nece ni postojati.