Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Eldar Sicario | Prihvatio istu zalbu 2 Puta?

Status
Not open for further replies.
Your ID
35725
Players nickname
Miha LUxury
Administrators nickname
Eldar Sacario
Date
Sep 25, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/IKMIAsI

Hado Avoss

Player
Player
Mene Je Lik okacio za Pzz.1.1 i njegov "prijatelj" je postavio zalbu opet i Eldar Sicario mi je dao Istu kaznu 2 put Prvu kaznu mi je dao Isto Eldar i opet mi je dao i skinuo sam warn i sve i sad me on ubaci STVARNO ADMINISTRACIJU STA JE OVO????

Hado Avoss

Player
Player
I meni je tako Eldar isto radio, treba se stari na putu tom bezobrazluku,postovanje.
ja nikad nisam imao problem sa i brt me okacio 4 puta za isti video i prihvati svih 4 puta i isti video ovok lika treba izbaciti iz Administracije ozb.... i nisam znao jer sam tek dosao nisam imao pc 2 meseca i nisam video neke lampice getto ja znam kada neko predje most da je to red zone ali dobro

Senticmilos45

Player
Player
ja nikad nisam imao problem sa i brt me okacio 4 puta za isti video i prihvati svih 4 puta i isti video ovok lika treba izbaciti iz Administracije ozb.... i nisam znao jer sam tek dosao nisam imao pc 2 meseca i nisam video neke lampice getto ja znam kada neko predje most da je to red zone ali dobro
Razumem te potpuno,stalno speca ljude i javlja familiji “ cicmicovci „ , ili tipa ako neko pokusa da im ukrade panele Eldar Sicario odma kaznjava za baiting tako je mene a ja gledao panele. Izvinjavamo se Muji i Abrahamu za komentare ali molimo vas svi da resite slucaj Eldar Sicario Admin.

Hado Avoss

Player
Player
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEPOVLACIM MOLIM DA MUJO ILI ABRAHAM POGLEDAJU ZALBU!!!!!!!!!! DA MI SE SKINE WARN!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom