Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG I Korumpirana biografija I Djolee Alcapone I 55104

Rejected
Status
Not open for further replies.

Djolee Alcapone

Veteran
Leader of unofficial org
Organizacija: NG

Ime: Djolee
Starost: 26
Nacionalnost: Nemac
Mesto rođenja: Berlin
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: Bela
Tetovaže: Na rukama i nogama
Prednosti: Brz,spretan i pametan
Slabost: Slabi zivci

Životna priča:
Djolee Alcapone je rođen 2001 godine u Srbiji, U Srbiji sam rodjen u jednom od manjih gradova ove zemlje.Moj otac je bio kriminalac a majka doktorka.Od malena me je otac ucio da rukujem oruzjem a majka kako da pomognem sebi i ostalima u toku pucnjave ukoliko se nadjem u istoj.Od malih nogu sam se spremao za ono sto me ceka i sta cu nekada morati naslediti od oca.Moj otac se opasno razboleo i majka ga je lecila.Ja sam pored majke naucio dosta.Nazalost jedne veceri su ljudi kojima je moj otac bio duzan neke pare upali u kucu mene izudarali a mog oca ubili na moje oci.Tada sam ja odlucio da moram da se osvetim krvolocno osvetim.Skupio sam neku druzinu uzeo oruzje koje sam nasledio od oca i krenuo u napad.Kada smo stigli do mesta te bande krenuli smo u napad na njih.Moja dva drugara su bili tesko ranjeni i ja sam hvala bogu imao iskustva od majke i uspeo da ih izlecim.Uspeli smo da sateramo bandu u cosak i ukrademo im sav novac,Od tog novca smo kupili novu kucu u velikom gradu i preselili se tamo.Kupili smo 5 skupocenih auta i krenuli u akcije i druzenje.

Priča o karijeri:
Djolee Alcapone je rodjen u Berlinu ali je zavrsio vojnu gimnaziju u Srbiji.Posle vojne gimnazije dobio je posao u kasarnoj gde je zavoleo vojsku i dobio cin vodnika.Kako je Djolee radio u vojsci sve vise je krenuo da se opusta i radi opusteno sa desetarima i pripadnicima vojske.U jednom trenutku Djolee je cak krenuo da prima mito za odredjene stvari.Nisu uspeli da ga uhvate sve do trenutka kada je jedan mladji vodnik Miki Panj hteo da odruka Djoleta generalu ali Djole je navukao Mikija na korupciju i zajedno su radili protiv vojske.Nakon ogromnog zaradjenog novca Mikija i Djoleta je uhvatio bivsi general Noa u korupciji i smenio ih sa cinova.Djolee je postao kriminalac gde je krao i tako zaradjivao pare.Posle odredjenog vremena je Miki opet dosao u kontakt sa Djoletom gde se pridrzio njegovoj kriminalnoj druzini.Miki i Djole su zajedno radili kriminalne aktivnost kao sto su talacke,robanje i pljacke prodavnica oruzja i robe.Djoleta je uhvatio clan federalnog istraznog biroa i ispitao ga gde je Djolee morao da odruka svoju bandu i samim tim su ga izbacili iz iste.Djolee je promenio identitet na crno i dobio novine gde glasi da je u grad stupio novi general Nesa Linnin.Djolee je stupio u kontakt sa novim generalom Nesom i uclanio se u vojsku gde je postao brigadni general i privremeni vodja kobra jedinice.Djolee nastavlja svoj posao i prima mito i najkorumpiraniji je u vojsci,

Ishodi:
1. Djolee može da veže, vuče, pruža prvu pomoć, pretražuje lice ( sa bilo koje strane ), džzi PDA, vozi i izbacuje/ubacuje iz auta.
2. Djolee može slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno)
3. Djolee može tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, pancire i drogu.
4. Djolee može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pustiti ih na slobodu, očisti dosije.
5. Djolee zbog iskustva može ići 1v2.
6. Djolee može krasti kamione.

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom