Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jokili01

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Jovan
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 5-8h
5. Vaš Diskord: josa001
6. Vaše Ingame ime : Josa Fanta
7. Vaš ID: 40412

Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Želim biti lider ove organizacije iz razloga što smatram da je veoma vazna pismenost u pisanju oglasa , dobro znam pravila pisanja oglasa i zanimljiva mi je ta organizacija
-Mislim da bi se super snašo na poziciji lidera , inace citam dosta knjiga.
-Želim da i drugi slede moj primer rada i ponasanja, pa da i onda nakon mog mandata oni to proslede dalje.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Pokušao bi dovesti ljude sa boljom pismenosti i kvalitetnim poznavanjem pravila pisanja oglasa
- Kod regrutacije bi se fokusirao na to da aplikanti razumeju vaznost pravopisa i rada u LifeInvaderu . Mislim da je obuka najvažnije i na nju ćemo obratiti paznju.
-Svako nepoštivanje članova unutar organizacije biti će strogo kaznjeno (Warn/Kick)
-Članke ćemo pisati na dnevnoj bazi tako da bi građani bili informirani što se događa unutar grada.
- Svaki rank bi imao svoje zaduženje koje će morati raditi
-Potrudio bih se da organizujem dosta sastanaka kako bi razgovarao sa članovima o njihovim problemima u organizaciji. To je veoma bitno.

Sretno svima i hvala na čitanju aplikacije!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom