Informacije
1. Vaše ime IRL: Bojan Bokojević
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 15 do 22, ali ne uvijek nekad kraće nekad duže
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5–12h
6. Vaš Discord: abra1234.
7. Vaše ingame ime: Miroslav Avgust
8. Vaš ID: 36520
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Želim biti kurator crime–a
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Još uvijek nisam bio admin, želim postati admin jer me od početka moje GRAND RP karijere zanima kako je to biti admin, pozajem pravila. Kao admin cilj mi je poboljšati roleplay koliko god mogu, i pomagati svim ljudima
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti su brzina i strpljenje
3. Koje su vaše najveće slabosti? Kada ljudi lažu i živci
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da, spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da imam biznis bio bi spreman ga prodati
5. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Treutno malo škola
1. Vaše ime IRL: Bojan Bokojević
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 15 do 22, ali ne uvijek nekad kraće nekad duže
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5–12h
6. Vaš Discord: abra1234.
7. Vaše ingame ime: Miroslav Avgust
8. Vaš ID: 36520
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Želim biti kurator crime–a
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Još uvijek nisam bio admin, želim postati admin jer me od početka moje GRAND RP karijere zanima kako je to biti admin, pozajem pravila. Kao admin cilj mi je poboljšati roleplay koliko god mogu, i pomagati svim ljudima
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti su brzina i strpljenje
3. Koje su vaše najveće slabosti? Kada ljudi lažu i živci
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da, spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da imam biznis bio bi spreman ga prodati
5. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Treutno malo škola