Postovanje administracijo,zelio bih da ovu zalbu pregleda iskusniji admin jer je ovo grozota.znaci ja sam isao prema tajni u 17:58 to je 7 min prije eventa i policajac mene zaustavlja i ja mu kazem da idem na utakmicu i nek ne glumi,pritom policajac mene prati sve do tajne i tamo me hapsi.dovodi me u zatvor i ja zovem admina kojeg hvala bogu nema jer neznam sta oni rade jel drkaju ili sta.i covek mene hapsi dok mu ja objasnjavam i zaplijenjuje i napise meni admin da je tu i ja se derem nek se spusti jer covek unistava rp i on mene utisa za mg.u snimku se izvinjavam na svakoj ruznoj reci ili mg-u ali mi na kurac vise ide ovaj grad jer ima toliko neodgojenih ljudi koji neznaju pravila i nek mi se kevin odd administrator napusi kurca jer je govno i djubre od coveka,to je sramota sta rade ljudi u ovom gradu,u povu se ne vidi sve od pocetka jer mi je prestalo snimati kada sam dosao na tajnu,ali znam da cu da dobijem sada ban,ali barem cu da iskazem moje misljenje koliko mrzim neodgojene ljude i nepravilne admine u ovom gradu,jer ja nemogu da igram u sreci i u miru ovaj server zbog takvih ljudi.ja provodim na mesec 300 sati u grandu i nisam dobio ban vec 6 meseci niti warn 2 meseca i stvarno pazim i sve,ali ovo je prekrsil osvaku mjeru,hvala i ugodan ostatak veceri.