Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46566
Players nickname
Keno Hattori
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Sep 26, 2024
Time
21:40
Proofs
.

Keno Hattori

Player
Player
Postovana administracijo.Bio sam prihvacen za intervju za administratora i Dragan me je pitao za PC Check naravno pristao sam na njeg jer sam znao da nemam nista ilegalno ali se tu nasao Aim Redux koji sam obrisao prije jedno mjesec dana ili dva tu sam odma priznao da sam ga koristio i ostalo. Bio sam u areni oko 3 ujutru sa nepoznatim likom i prisao mi je i rekao ofiran si da koristis cit kao obrisi to zadnja opomena i uzeo je duznost admina i od tad sam obrisao taj redux i krenuo sa koristenjem normalnih reduxa bez ikakvih citeva taj redux uopste ne postoji vise na mom pc.Stvarno volim da provodim vrijeme na ovom projektu sa mojim prijateljima volio bih da se ova kazna ukloni kako bih mogao da nastavim sa igrom na ovom projektu.Taj redux sam koristio jedinu za arenu kad bi mi trebala za zadatak u kancelariji (ubijte 30 u areni) i nigdje ga vise nisam koristio vec puna 2 mjeseca ga ne koristim to jest odkako mi je taj admin rekao da obrisem stvarno ali stvarno previse volim da provodim svoje slobodno vrijeme na grandu.Priznajem da sam kriv za to sto sam ga koristio prije ta 2 mjeseca ali od tad nista ilegalno nemam na racunaru sto je vezano za ovaj projekt.Hvala vam na odvojenom vremenu za citanje ovog. Nadam se da cu dobiti unban jer stvarno to ne koristim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom