Dobar dan administracijo, pao sam pc check datuma 26.9.2024 iz razloga sto sam bio na ilegalnim serverima, ali ja se stvarno izvinjavam jer nisam znao da to nije dozvoljeno, po recima Dragana ja nisam nista drugo krisio.Vec par sati neigram grand i vec mi fali druzenje i prijatelji iz granda.Ja nakon PC-checka sam napustio sve dikord sevrvere vezane za to.Nikada nebih uso na takve servere a da sam zano da su ilegalni. Nikada nisam skidao stvari da mi olaksaju igru. Ja je jos jednom iskreno izvinjavam, i nece se niakda ponoviti.
Takodje neznam za sta sam ja banovan i sa kojim dokazom jer sam ja banovan zbog ilegalnog diskord servera a nikakav tracer niti ista nisam imao na kompu mi nista nisu
nasli proverili su me za aim bot kao i za vodu zahtevam dokaze od Dragana.Nikada nisam okacen za pov request.Nadam se pozitivnom orgovoru,hvala u napred.
Takodje neznam za sta sam ja banovan i sa kojim dokazom jer sam ja banovan zbog ilegalnog diskord servera a nikakav tracer niti ista nisam imao na kompu mi nista nisu
nasli proverili su me za aim bot kao i za vodu zahtevam dokaze od Dragana.Nikada nisam okacen za pov request.Nadam se pozitivnom orgovoru,hvala u napred.