Informacije
1. Vaše ime u RL: Jan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-9h
5. Vaš Diskord: jance15
6. Vaše Ingame ime: LiL Jan
7. Vaš ID: 25560
Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Od kad igram na ovom projektu u LifeInvader-u sam proveo jaku dugo vremena. U jednom mandatu sam bio i high rank. Imam oko 4k napisanih oglasa i volim pisati oglase. Volim ići na evente koji LifeInvader napravi i naravno sudjelujem u tom eventu. Ako budem lider eventi bi bili svaki 3-4 dan. Znam kako funkcionira organizacija i vjerovatno bi se snašao ako bi bio lider. Naravno imao bi zamjenike koji bi radili posao ako ja nisam tu. Aplikacije za zapošljavanje bi bile svaki mjesec i pol ovisi kako zaposlenici pišu oglase. Ne bi bio strog direktor. Ne bi davao minuse toliko. Ljudi bi bili detaljno ispitani i ja ili zamjenici bi ih pratili kako pišu oglase. Ako je osoba bila prije zaposlena i ima preko 1k oglasa pustio bi ga i ne bi ga pratio jer vjerovatno zna pisati oglase.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Eventi bi bili svaki 3-4 dan da se građani zabave i ne bi bilo dosadno u gradu
- Svaki dan bi napravio SREĆAN SAT- oglas bi bio po najnižoj cijeni (10$)
- Bile bi suradnje za ostalim drugim organizacijama (FIB, NG , PD, ...)
- Ne bi davao minuse toliko nego bi pomogao bi mu da nauči oglase pisat (5 OGLASA KRIVO- 1 MINUS)
- Aplikacije bi bile svaki mjesec i pol
- Svađanja ne bi bilo, psovanja kolega ili slično
- Radili bi intervjuje sa ostalim građanima i direktorima ostalih organizacija
- Radio bi puno nagradnih igara ( plivanje, bicikli, trčanje, večer viceva, ...)
- Aplikanti bi bili detaljno ispitani
HVALA NA ČITANJU !!
1. Vaše ime u RL: Jan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-9h
5. Vaš Diskord: jance15
6. Vaše Ingame ime: LiL Jan
7. Vaš ID: 25560
Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Od kad igram na ovom projektu u LifeInvader-u sam proveo jaku dugo vremena. U jednom mandatu sam bio i high rank. Imam oko 4k napisanih oglasa i volim pisati oglase. Volim ići na evente koji LifeInvader napravi i naravno sudjelujem u tom eventu. Ako budem lider eventi bi bili svaki 3-4 dan. Znam kako funkcionira organizacija i vjerovatno bi se snašao ako bi bio lider. Naravno imao bi zamjenike koji bi radili posao ako ja nisam tu. Aplikacije za zapošljavanje bi bile svaki mjesec i pol ovisi kako zaposlenici pišu oglase. Ne bi bio strog direktor. Ne bi davao minuse toliko. Ljudi bi bili detaljno ispitani i ja ili zamjenici bi ih pratili kako pišu oglase. Ako je osoba bila prije zaposlena i ima preko 1k oglasa pustio bi ga i ne bi ga pratio jer vjerovatno zna pisati oglase.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Eventi bi bili svaki 3-4 dan da se građani zabave i ne bi bilo dosadno u gradu
- Svaki dan bi napravio SREĆAN SAT- oglas bi bio po najnižoj cijeni (10$)
- Bile bi suradnje za ostalim drugim organizacijama (FIB, NG , PD, ...)
- Ne bi davao minuse toliko nego bi pomogao bi mu da nauči oglase pisat (5 OGLASA KRIVO- 1 MINUS)
- Aplikacije bi bile svaki mjesec i pol
- Svađanja ne bi bilo, psovanja kolega ili slično
- Radili bi intervjuje sa ostalim građanima i direktorima ostalih organizacija
- Radio bi puno nagradnih igara ( plivanje, bicikli, trčanje, večer viceva, ...)
- Aplikanti bi bili detaljno ispitani
HVALA NA ČITANJU !!