Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

LiL Jan

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Jan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-9h
5. Vaš Diskord: jance15
6. Vaše Ingame ime: LiL Jan
7. Vaš ID: 25560

Dodatne Informacije

1. Lider za... LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Od kad igram na ovom projektu u LifeInvader-u sam proveo jaku dugo vremena. U jednom mandatu sam bio i high rank. Imam oko 4k napisanih oglasa i volim pisati oglase. Volim ići na evente koji LifeInvader napravi i naravno sudjelujem u tom eventu. Ako budem lider eventi bi bili svaki 3-4 dan. Znam kako funkcionira organizacija i vjerovatno bi se snašao ako bi bio lider. Naravno imao bi zamjenike koji bi radili posao ako ja nisam tu. Aplikacije za zapošljavanje bi bile svaki mjesec i pol ovisi kako zaposlenici pišu oglase. Ne bi bio strog direktor. Ne bi davao minuse toliko. Ljudi bi bili detaljno ispitani i ja ili zamjenici bi ih pratili kako pišu oglase. Ako je osoba bila prije zaposlena i ima preko 1k oglasa pustio bi ga i ne bi ga pratio jer vjerovatno zna pisati oglase.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Eventi bi bili svaki 3-4 dan da se građani zabave i ne bi bilo dosadno u gradu
- Svaki dan bi napravio SREĆAN SAT- oglas bi bio po najnižoj cijeni (10$)
- Bile bi suradnje za ostalim drugim organizacijama (FIB, NG , PD, ...)
- Ne bi davao minuse toliko nego bi pomogao bi mu da nauči oglase pisat (5 OGLASA KRIVO- 1 MINUS)
- Aplikacije bi bile svaki mjesec i pol
- Svađanja ne bi bilo, psovanja kolega ili slično
- Radili bi intervjuje sa ostalim građanima i direktorima ostalih organizacija
- Radio bi puno nagradnih igara ( plivanje, bicikli, trčanje, večer viceva, ...)
- Aplikanti bi bili detaljno ispitani

HVALA NA ČITANJU !!

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno
Čestitamo, pozvani ste na interview za LifeInvader koji će se dešavat u Utorak 1/10/2024 u 19:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom