Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka za MG | Nemanja Zajcev

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53234
Players nickname
Kizule Macak
Administrators nickname
Nemanja Zaicev
Date
Sep 27, 2024
Time
22:46
Proofs
Nisam imao razloga da palim snimanje

Kizule Macak

Player
Player
Iskreno sam se začudio da Nemanja ovako nešto uradi, ali dobro, moja kazna je manje više po pravilima, samo smatram da sam tip osobe kojoj je dovoljno samo skrenuti pažnju ako nešto pogrešno uradi. Najlakše je utišati nekog, banovati, poslati u demorgan.. Mene ne morate.. Meni možete da dođete i da skrenete pažnju ako nešto uradim..

Kad budem grubo prekršio neko pravilo, ili krenem da vređam "samo da zvoni", onda izvolite banujte me iste sekunde, ali na trajno.

Želim da mi se skine utišavanje od 120 minuta, jer nisam namerno rekao "za šta ga je banovao, lik se sprdao". Mislim da me čak nisu ni čuli, jer da me je neko čuo, odgovorio bi mi. To sam uradio iz razloga začuđenja, ne jer imam nešto protiv navedenog administratora. Nisam svesno prekršio to pravilo.

Ja i dalje nemam ništa protiv Nemanje, i smatram ga najkorektnijim administratorom (pored Alena). Ovo pišem jer je takva procedura, pošto ne može samo tako da povuče izrečenu meru.

Smatram da ako je već video nas više u istim "outfitima", mogao je da dođe i jednostavno skrene pažnju, pri čemu bi mi njemu rekli da je sprdnja i da bude bez brige.

Prestanite da izričete sankcije samo zato što se neko međusobno sprda. Izričite sankcije kome zapravo i treba. Banujte one što im 10 prijava na forumu nije dosta da uglave u glavu da moraju da broje pre nego što pucaju.

Ne igrača koji ima svoj način sprdnje i imitira Makedonca onog iz Kursadžija.. On treba na sledeći Talent Show, a ne na odmor u trajanju od 3 dana..

Ja se izvinjavam što sam nesvesno uradio MG i želim da mi se skine izrečena mera utišanja, ili makar zameni za upozorenje..

Zahvaljujem!

Kizule Macak

Player
Player
Zaboravio sam najveći hit svih vremena: I one što pucaju taksiste i druge što rade poslove, jer im "se može". I to počnite da malo više nadgledate..

Pogotovo "The Families" koji naročito vole da pucaju na one što rade "vozača autobusa", jer ima stajalište blizu njih na koje mora da se stane.. Na koje mora da se stane, a ne da vozači tu stanu jer jednostavno hoće..

A ja pošto moram da palim gasim snimanje non stop, umesto da uživam u igri, bez da moram i na to da mislim...
I to ću prvi sledeći put kad se desi da okačim ovde, jer je to jako bezobrazno..

Izvolite pročitajte Rejected - GP 6.15 | 39169, malo da se podsetite "na doba" kad niste bili administratori..

Jer niste se samo registrovali na server i odmah postali administratori.. Za Nemanju znam da nije, jer je i bio kandidat za guvernera (osim ako nema dvojice Nemanji Zajceva) i jedini na debati imao odgovore na sve..

Kizule Macak

Player
Player
Povlačim žalbu jer je isteklo utišavanje u trajanju od 120 minuta, i primio sam k znanju da ne ponovim MG ponovo.. Još jednom pohvale za Nemanju i nadam se da ćete svi početi da zapravo pomažete a ne odmažete, pošto svi kad ste aplicirali niste pisali da želite da budete administratori kako bi ste drugima izricali mere, nego da bi ste POMAGALI. Hvala lepo i laku noć!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom