Poštovani Mujo i Abrahame, ID 12664, po imenu "Luxi", konstantno krši pravila i uništava nam roleplay i igranje ove igrice kršenjem pravila i ne prođe nijedan dan da on ne dobije bar 2 do 3 demorgana ili po koji warn. U nastavku šaljem preko 40 odobrenih žalbi koje sam pronašao samo na forumu na osnovu pretrage njegovog ID-a. Siguran sam da ingame ima preko 100 kazni poput 6.15, bug abuse, NLR, CL i tako dalje, što mislim da je dovoljno za blacklistu. Zamolio bih vas da konačno smirite ovog igrača perma banom, jer više puta smo mu govorili da se smiri, da se ne ponaša tako kako se ponaša, međutim, i dalje je nastavio po svom da krši pravila maksimalno i da se pravi pametan. Pored toga što on krši pravila, ima grupu djece od 10+ osoba koja krše pravila zajedno s njim, tako da su hodajući warnovi, hodajući problem kao igrači. Međutim, on je njihova "glava" vođa. Ako se on reši/banuje za konstantno kršenje pravila, znatno će se smanjiti kršenje pravila na ovom serveru. Unapred hvala na pomoći. Postoje neke laži koje on iznosi, a koje ću objasniti. "ID 12664 po imenu 'Luxi' konstantno krši pravila i uništava nam roleplay i igranje ove igrice sa kršenjem pravila i ne prođe jedan jedini dan da on ne dobije bar 2 do 3 demorgana ili po koji warn." Ja sam kršio pravila, to je istina, ali ne svakog dana. Uglavnom sam pravio greške, što i priznajem, ali nisam to radio kao što je on naveo, 2-3 puta svaki dan. Većinom su to bile male greške, kao što je oživljavanje nekog dok imam oružje (slučajno), vožnja preko planina brzinom većom od 50, i slične sitnice. Takođe, pravilo GP.6.15, gde moraš da daš 5 sekundi i razlog zašto se nešto dešava. Ljudi na RS1 ne razumeju baš kako to funkcioniše, i često preinačuju pravila, kao na primer, da ne smeš da uzvratiš vatru kad te neko puca, osim ako nisi policija. "U nastavku šaljem preko 40 odobrenih žalbi koje sam pronašao samo na forumu na osnovu pretrage njegovog ID-a." Detaljno sam pregledao i otkrio da su samo 2 od tih žalbi stvarne, dok preostalih 38 nisu. "Zamolio bih vas da konačno smirite ovog igrača perma banom, jer više puta smo mu govorili da se smiri, da se ne ponaša tako kako se ponaša, međutim i dalje je nastavio po svom da krši pravila na max i da se pravi pametan." Nikada nismo pričali o tome kako ja kršim previše pravila i da bih trebao da se smirim, niti su mi ikada tako nešto rekli. Kada smo se sreli, samo su me vezali i odveli u zatvor, provocirajući me. "Pored toga što on krši pravila, ima grupu od 10+ osoba koja krše pravila zajedno s njim, tako da su hodajući warnovi, hodajući problem kao igrači. Međutim, on je njihova 'glava' vođa. Ako se on reši/banuje za konstantno kršenje pravila, znatno će se smanjiti kršenje pravila na ovom serveru." Da, imam grupu, to je istina, ali to da kršimo pravila zajedno nije tačno. Svako to radi na sopstveni rizik i za sebe. Ne primoravam nikoga da radi tako nešto. Svi donose sopstvene odluke, ali najčešće kada smo nešto radili, išli smo u ghetto ili NG da napravimo RP od toga, i naš RP je bio dobar. Najčešće smo išli u zatvor, pucali sa policijom i oslobađali nekoga, što se računa kao RP (RolePlay). Pravilo je bilo PZ.1.1 (1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena / Upozori). Prevedeno (1.1 Ubijanje u Zelenoj zoni je zabranjeno / Upozorenja). Na kraju smo bili uhapšeni, a čak su i policajci rekli da ne znaju šta bi radili bez nas i zahvalili su nam na tome. U četvrtoj rečenici on takođe kaže da sam ja glava grupe, tj. vođa, što uopšte nije tačno. Išli smo tamo kao prijatelji i pravili RP, pucali i sarađivali sa državom. Evo male liste onih koji su bili na mojoj strani. Takođe, želeo bih da se izvinim za sve svoje greške i da kažem da mi je žao što sam konstantno kršio pravila, kao i svima kojima je to smetalo, iako sam u dobrim odnosima sa svima koji su me prijavili. Izvinjavam se, želim samo da ponovo igram normalno sa prijateljima. Prošlo je puno vremena, nisam bio na svom nalogu 86 dana, pa vas molim da mi oprostite ovaj put i iskoristiću priliku. Takođe bih vam rekao nešto o svom privatnom životu (ukratko). Izbačen sam iz škole i imao sam težak period, nisam mogao da nađem novu školu i osećao sam se loše, ali su me srećom primili nazad, tako da se nadam da ćete mi i vi dati drugu šansu. Trebalo mi je 3 sata i 24 minuta da napišem ovo. Izvinjavam se zbog ovako velikog zahteva za unban, ali stvarno mi je stalo do ovog projekta i RS1 servera, i ne želim da ga napustim jer sam uvek dolazio ovde kad sam imao problem ili stresan dan da se smirim i opustim, što većina ljudi ovde radi. Hvala vam na čitanju. Moj YouTube kanal: Luxi CHANNEL Evo nekoliko klipova/montaža RS1. Početak - 22:39 Kraj - 01:32 OVAKO OVO JE NAPISAO MOJ BRAT LUXI- Ajlan REKAO MI JE DA NAPISEM U NJEGOVO IME UNBAN APELL OVO JE ZA MUJU Hvala unapred na odgovoru ma kakav on bio.