1. Vaše ime IRL:Strahinja
2. Vaše godine:21
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)d 13:00 do 2-3 ujutru sa ponekim pauzama
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-12h
6. Vaš Discord:glsc0001
7. Vaše ingame ime:Strale Tsukiyama
8. Vaš ID:7409
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Statea po mogucnosti
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?Zeleo bih biti admina jer zelim da se oprobam u toj poziciji i da pomognem serveru u kaznjavanju igraca.
2. Koje su vaše prednosti?Moje prednosti su zato sto radim od kuce tako da sam dosta aktivan i dosta brzo ucim
3. Koje su vaše najveće slabosti?Tvrdoglavost
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Nemam biznis ali svakako da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
2. Vaše godine:21
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)d 13:00 do 2-3 ujutru sa ponekim pauzama
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-12h
6. Vaš Discord:glsc0001
7. Vaše ingame ime:Strale Tsukiyama
8. Vaš ID:7409
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Statea po mogucnosti
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?Zeleo bih biti admina jer zelim da se oprobam u toj poziciji i da pomognem serveru u kaznjavanju igraca.
2. Koje su vaše prednosti?Moje prednosti su zato sto radim od kuce tako da sam dosta aktivan i dosta brzo ucim
3. Koje su vaše najveće slabosti?Tvrdoglavost
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Nemam biznis ali svakako da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne