tacno se vidi kako lik proalazi pored nas i posle 2 sekunde se okrece i namerno nas gazi i vraca se u rikverc i dovrsava me
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sam sebe okacio pricas sa drugom preko diskorda a jedni pored dugog ste tacnije u rpu ste,tako da ja cu dobiti jail 2h a imam primez znaci 1h a vi mg 2h utisanje tako da neza dal ti se isplati ali kako hoces.tacno se vidi kako lik proalazi pored nas i posle 2 sekunde se okrece i namerno nas gazi i vraca se u rikverc i dovrsava me
Ja bi povuko da sam na tvom mestu...Sam sebe okacio pricas sa drugom preko diskorda a jedni pored dugog ste tacnije u rpu ste,tako da ja cu dobiti jail 2h a imam primez znaci 1h a vi mg 2h utisanje tako da neza dal ti se isplati ali kako hoces.
tacno se vidi kako lik proalazi pored nas i posle 2 sekunde se okrece i namerno nas gazi i vraca se u rikverc i dovrsava me
imas srece sto ovaj place sto ce dobiti za mg pa cu povuci, ali nemoj da vdmas vise da nebi bilo problema. uzivajSam sebe okacio pricas sa drugom preko diskorda a jedni pored dugog ste tacnije u rpu ste,tako da ja cu dobiti jail 2h a imam primez znaci 1h a vi mg 2h utisanje tako da neza dal ti se isplati ali kako hoces.