Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64503
Players nickname
Maki Albino
Suspect ID
37975
Date of violation
Sep 29, 2024
Time of violation
6,24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=bP7hf3Kiu4E

Marko_Stosic

Player
Player
Dosao sam na AirDrop, covek je vec bio tu i poceo da puca na mene. Posto nisam bio naoruzan sacekao sam iz daljine da se skloni i prisao do AirDropa da vidim sta je to posto mi je prvi susret, da bi shvatio da me covek ceka iz daljine i puca kod tog AirDropa. Poceo sam da bezim po gradu a ostatak je na snimku. Prijava je za udaranje autom i ometanje u igri, ne za pucanje. Pozdrav

Gustavo Vargas

Silence is louder than words
Player
Dobro jutro Marko
Postoji ti razlika izmedu pit manuvera i CR a to sta ti mijenas trake i kocis svakih 10-25 metara ja ti tu nista ne mogu jer jednostavno ne stignem reagirati na vrijeme.
Btw ne znam dali si primjetio ali airdrop se nalazi u getu(crvenoj zoni) te imam puno pravo pucati po tebi tako da ne vidim razlog zasto si iznenaden.
Lp

Marko_Stosic

Player
Player
Cini mi se da sam naveo da report nije u vezi pucanja, a sto se tice izbegavanja druze cisto sumnjam da si ceo minut iso iza mene i radio manevar

Gustavo Vargas

Silence is louder than words
Player
Cini mi se da sam naveo da report nije u vezi pucanja, a sto se tice izbegavanja druze cisto sumnjam da si ceo minut iso iza mene i radio manevar
Pogledaj jos par puta svoj POV pa vidi na koji nacin sam te zaustavljao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom