Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

mackica22

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : David
2. Vaše godine : skoro 14
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): u tjednu ( od 13:05 do 22:30) a vikendom ( 10:00 do 02:00)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-20sati
6. Vaš Diskord daviiid282
7. Vaše Ingame ime : David Madness
8. Vaš ID : 64708
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Svejedno

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin kako bi svo svoje iskustvo koje sam pokupio na igranju ovog RP-a iskoristo u dobru svrhu i pomogao ljudima koji igraju ovaj server.Sasvim sam siguran da bi bio odlican kao admin jer poznajem sva RP pravila.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje glavne prednosti su sto sam strpljiv, odgovoran i miran verujem da bi mogao postati administrator i pomoći ostalim kolegama u poslu administracije.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne volim kada je neko bezobrazan i kada vredja druge pogotovo bez razloga a i ne volim kada neko iskoristsva nekoga ili ga laze.
4.Hoćes li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
5.Hoćete li biti spremni prodati biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne trenutno nece ni nadalje nadam se.

Nadam se da cu biti pozvan na ispitivanje😀 i mozda imam mal broj godina u gradu i noviji id al to je zbog toga sto sam se vratio na ovaj projekat nakon godinu ipo.

Sretno svima koji su se prijavili za administraciju♥️😀

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Nemate dovoljno iskustva i provedenog vremena na serveru da bi bili administrator za sada !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom