Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna Biografija| Stolee Begovic 61051

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vein Syrz

Player
Player
Ime:Nemanja
Pol:Muško
Starost:17
Rasa:Bjelac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:London
Otac:Aleksandar Begovic
Majka:Tijana Begovic
Težina:95kg
Visina:185cm
Boja očiju:zelene
Boja kose:Braon
Tetovaže:Nemam
Prednosti:poslušan sam snalažljiv pametan i jak
Slabost:Neudlučan,tiho pricam,brzo se zbunim.

Životna priča: 200+ reči
Rođen sam u srcu Londona, u obitelji poznatoj po hrabrosti i odanosti. Nažalost, moji roditelji su tragično ubijeni kada sam imao samo pet godina. Odrastao sam u sirotištu, gdje sam naučio kako preživjeti u surovom svijetu. Unatoč teškom početku, uvijek sam pokazivao izuzetnu snagu i odlučnost. Bio sam poznat po svojoj inteligenciji i snalažljivosti, što mi je pomoglo da se istaknem među vršnjacima. Uvijek sam sanjao o boljem životu i bio sam odlučan da ostvarim svoje ciljeve. Kada sam napunio 18 godina, napustio sam sirotište i preslio se u Los santos te krenuo u potragu za boljim životom. Radio sam razne poslove kako bih preživio, ali nikada nisam zaboravio svoje korijene i tragediju koja me oblikovala. Moja prošlost me učinila snažnijim i odlučnijim da uspijem. U potrazi za boljim životom, odlučio sam se preseliti u Los Santos. Grad je nudio nove prilike i mogućnosti za napredak. Iako je bilo teško ostaviti sve iza sebe, znao sam da je to korak koji moram napraviti kako bih ostvario svoje snove. Danas, poznat sam kao Stolee Begovic, osoba koja se ne boji suočiti s izazovima. Moja prošlost me naučila kako biti oprezan, ali i hrabar. Uvijek sam spreman pomoći onima u nevolji i boriti se za pravdu. Moj cilj je stvoriti bolji svijet za sebe i druge, koristeći svoje vještine i iskustva.

Ishodi:
1-Stolee može da se bori 2v1 zbog njegove snage
2-Stolee može da nosi sa sobom i koristi ilegalno(xxx) i legalno oružje
3-Stolee može da nudi prvu pomoc sa revolverom u ruci
4-Stolee može da pretrežuje sa revolverom u ruci
5-Stolee može da skuplja stvari sa poda dok drži revolver u ruci
6-Stolee može voziti sva off road auto do 75kmh
7-Stolee može da rukuje oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.
8 Stolee je slab na živcima i ne traži vise od jednog razlog kako bi nekoga ubio (pripazicu na pravilo od 5 sekundi).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom