By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta je cudno dabl tapLocka na svog prijatelja u neobjasnjivoj brzini i jos ga hita time me i njegov drug one tappa kroz bugatti
ja msm da bi trabao duzi povLocka na svog prijatelja u neobjasnjivoj brzini i jos ga hita time me i njegov drug one tappa kroz bugatti
da double tap izprve kroz bugati i pogledaj kako je locko u prvom videuja msm da bi trabao duzi pov
Ovde se ne vidi ko te je ubioLocka na svog prijatelja u neobjasnjivoj brzini i jos ga hita time me i njegov drug one tappa kroz bugatti
double tap prosto ne izgleda moguce s'obzirom da se vidi da je health igraca nestao u istom trenutku cak i na usporenom snimku dok se na double tapovima obicno vidi to kako ide jedan pa drugi hit sa time sto u prvom nestane samo pola healtha a na drugom je igrac dovrsen sto bi jedino moglo biti objasnjeno da je igrac ubijen sokom i heavy sniperom sto ne verujem da je istinasta je cudno dabl tap
vidi se pauziraj i povecaj kontrast ili sta godOvde se ne vidi ko te je ubio
juuuuu jos 1 tjedanhmmm neke trke ovo ono
neka vide admini jel to bio bug u prvom videumozda je neki bag bio sa tvojim hp posto se desava da sli low a da ti pise da si u punom zdravlju
77nisam znao da je moguce dat 90 u glavu
sigurno sam imo 77 hpa i pit sok na komponentima je kriticno
Isk ja pijem jer mi treba za bp a i zabavnjije sa sokomsigurno sam imo 77 hpa i pit sok na komponentima je kriticno