Vaše ime IRL:Jovan
Vaše godine:18
Vremenska zona:GMT+2
Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00 do 23:00
Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):3-4h
Vaš Discord:anonimus07068
Vaše ime ing:Zorkee anonimus
Vaš ID:62889
Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State
Dodatne informacije
Zašto želite postati admin?
Oduvek mi je bila zelja biti admin, i dosta sam vremena proveo kao rp igrac na ovom serveru. U dosta sam organizacija bio i svuda sam bio vrhovna komanda takodje mislim da bi poboljso rp na ovom serveru i da bi pomogo dosta novim igracima tako i igracima kojima nesto nije jasno.
Koje su vaše prednosti?
Miran, strpljiv i snalazljiv
Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam ih
Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA
Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
DA(nemam ga)
Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno ne
Vaše godine:18
Vremenska zona:GMT+2
Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00 do 23:00
Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):3-4h
Vaš Discord:anonimus07068
Vaše ime ing:Zorkee anonimus
Vaš ID:62889
Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State
Dodatne informacije
Zašto želite postati admin?
Oduvek mi je bila zelja biti admin, i dosta sam vremena proveo kao rp igrac na ovom serveru. U dosta sam organizacija bio i svuda sam bio vrhovna komanda takodje mislim da bi poboljso rp na ovom serveru i da bi pomogo dosta novim igracima tako i igracima kojima nesto nije jasno.
Koje su vaše prednosti?
Miran, strpljiv i snalazljiv
Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam ih
Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA
Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
DA(nemam ga)
Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno ne