Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pogresno doneta odluka | Luka Lopac

Your ID
49474
Players nickname
Teddy Bear
Administrators nickname
Luka Lopac
Date
Oct 2, 2024
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/828232/post-2917795

Don Pacino

Player
Player
Joined
Apr 4, 2024
Messages
82
Poštovani administratori,

Pišem vam u vezi banujanja na period od 7 dana zbog mog ponašanja u igri. Svestan sam da sam pogrešio i izgovorio nešto što nije bilo prikladno, te želim da preuzmem odgovornost za svoj postupak. Naime, u trenutku tenzije, rekao sam: "J*bo te Boogdane," ali je u samoj igri bilo moguće čuti samo "J*bo te Boo," što je možda stvorilo utisak ozbiljnije uvrede.

Želim da naglasim da mi nije bila namera da vređam bilo kog igrača ili admina, već je to bio trenutak frustracije, i priznajem da sam prešao granicu dozvoljenog ponašanja.

Međutim, smatram da je ban od 7 dana previše strog s obzirom na situaciju i da nije u potpunosti uzet u obzir kontekst cele situacije. Želim da napomenem da nisam imao ranijih prekršaja ovog tipa, te bih vas zamolio da uzmete u obzir moju dosadašnju igru i smanjite ili poništite ban.

Takođe bih zamolio da se razmotri način na koji je ovaj slučaj rešavan od strane admina, jer smatram da nisam imao priliku da dovoljno jasno objasnim svoju situaciju pre nego što je ban izrečen. Verujem da je sve moglo biti rešeno uz razgovor ili blažu kaznu.

Unapred zahvalan na razmatranju mog slučaja i nadam se fer odluci.

Srdačno,
Teddy Bear
 
Top Bottom