Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos I Fixi Notorious

Rejected
Status
Not open for further replies.

Filip Legia

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 2-5h
5. Vaš Discord: fixono
6. Vaše ingame ime: Fixi Notorious
7. Vaš ID: 30510

Dodatne informacije

1. Lider za: Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. HQ Los Santos Vagosa-Lokacija HQ po meni je najbolja od svih organizacija, mali getto je malo mirniji pa smatram da necemo imat neke probleme.
2. Imam puno iskustva u Gangovima od svog vremena koje sam proveo u gradu. Na taj način dobro znam što voditelj treba, a što ne treba raditi. To će se dobro odraziti na članove bande. Uvjeren sam da će moje vodstvo napraviti razliku u gradu, što se već dogodilo s mojim vodstvom. Napravio sam dobre zaključke iz svega što sam doživio u bandama u kojima sam bio. Ovo će me spriječiti da ne pogriješim. Vjerujem da će ovo biti najbolje svih vremena..
3. Kao LIDER ove organizacije napravicu dobru zajednicu i HQ ce postat dom za puno tih koje oce biti deo kriminalnog RP-a u gradu, napravicu dobar bonus sistem, bonusi ce se dodeljivat svake nedelje, a napravicu i dobar rank sistem.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Zadržat ću bandu u ulozi svaki put kad to osiguram radeći Pljačke trgovina, Situacije s taocima, Pljačke na autocestama, Pljačke na Fz na ovaj način, uključit ću lavove u ulogu.
-Neću dopustiti kršenje pravila tijekom mog vodstva. Sam ću sve pratiti i pomoći ću ljudima da povećaju svoju razinu uloga dok obavljaju aktivnosti unutar banda. U bandu ću uključiti ljude za koje sam siguran da znaju pravila.
-Podržavat ću ljude s bonus sustavom ovisno o njihovim aktivnostima unutar banda. Na taj ću način osigurati da se ljudi zabavljaju i pobjeđuju dok igraju ulogu.

Moji ciljevi:
-Da se dobro provedemo i poboljsamo RP.
-Da smanjim mrznju izmedju ljudima.
-100% Turf
-Mandat bez upozorenja
-Sve grafite svaki sat
-Biti naj aktivnija i naj uspesna banda

Rankovi:
-1 Suspend
-2 Newbie
-3 Solider
-4 Dealer