1. Vaše ime IRL: Mladen
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 7+
5. Vaš Discord: djomla3841
6. Vaše ingame ime: Djomla Luxury
7. Vaš ID: 33836
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.1 Vec duze vreme sam na ovom projektu i voleo bih se iskusiti u ovoj poziciji bio sam high commanda u vise organizacija i bio sam deo admin team-a.
Mislim da bi bio dobar izbor zato sto imam iskustva u svim kriminalnim organizacijama i upucen sam u sve.
1.2 Okupio bih ekipu koja bih sa mnom vodila moj mandat i pomagala mi u tome. Pozvao bih prosle lidere kriminalnih organizacija da me sprovedu i pomognu
kroz sve to
1.3 Tokom mog mandata imacu 2 tima Grafiti team i Ghetto team. Graffiti team bi bili zaduzeni za farbanje grafita po getu a Ghetto team je zaduzen za robanje po getu
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Pre nego sto neko udje u organizaju bice detaljno ispitan
- Odrazavo bih akcije sto redovnije na primer: talacke, gun store, fz radi, itd...
-imao bih svoj turf team koji bi pokusao da ima 100% teritorija
RANKOVI:
1. Suspend
2. Newbie
3. Ghetto Soldier
4. Ghetto Cleaner
5. Ghetto Team Leader
6. Grafiti Rookie
7. Grafiti Cleaner
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10. O.G
11. Left Hand
12. Right Hand
13. Boss
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 7+
5. Vaš Discord: djomla3841
6. Vaše ingame ime: Djomla Luxury
7. Vaš ID: 33836
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.1 Vec duze vreme sam na ovom projektu i voleo bih se iskusiti u ovoj poziciji bio sam high commanda u vise organizacija i bio sam deo admin team-a.
Mislim da bi bio dobar izbor zato sto imam iskustva u svim kriminalnim organizacijama i upucen sam u sve.
1.2 Okupio bih ekipu koja bih sa mnom vodila moj mandat i pomagala mi u tome. Pozvao bih prosle lidere kriminalnih organizacija da me sprovedu i pomognu
kroz sve to
1.3 Tokom mog mandata imacu 2 tima Grafiti team i Ghetto team. Graffiti team bi bili zaduzeni za farbanje grafita po getu a Ghetto team je zaduzen za robanje po getu
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Pre nego sto neko udje u organizaju bice detaljno ispitan
- Odrazavo bih akcije sto redovnije na primer: talacke, gun store, fz radi, itd...
-imao bih svoj turf team koji bi pokusao da ima 100% teritorija
RANKOVI:
1. Suspend
2. Newbie
3. Ghetto Soldier
4. Ghetto Cleaner
5. Ghetto Team Leader
6. Grafiti Rookie
7. Grafiti Cleaner
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10. O.G