Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45311
Players nickname
Anty Yamall
Suspect ID
54938
Date of violation
Oct 3, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WZ_QP8XxtwA&ab_channel=Klik

Mrle10

Player
Player
Sad cu da dostavim pov de se vidi da sma izbrojao i gde je on priznao da mi je ubio kolege i uzeo kanabis.

Mrle10

Player
Player
Evo dokaza da sam brojao i to sto sam reko dizi ruke pa sam posle reko spusti pistolj i jos se cuje kako mi kolega kaze da brojim i da ga pucam ja sam izbrojao i to je to.I jos nisi podigo ruke sto je nepocinjenost imas sam pravo ad te hapsim i pucam!!

Last edited:

Anty Righteous

Player
Player
Evo dokaza da sam brojao i to sto sam reko dizi ruke sam pogresio posle sam reko spusti pistolj i jos se cuje kako mi kolega kaze da brojim i da ga pucam ja sam izbrojao i to je to.

to nema veze posto ja to nisam cuo. krug ti nije bio dovoljno udaljen tako da mi nisi brojao do kraja jer nisam cuo, tvoj problem

Mrle10

Player
Player
Brojo sam da spustis pusku ti ako bezis sta ja trebam da stojim u mesto

Ramzi Vice

Player
Player
Evo dokaza da sam brojao i to sto sam reko dizi ruke sam pogresio posle sam reko spusti pistolj i jos se cuje kako mi kolega kaze da brojim i da ga pucam ja sam izbrojao i to je to.

Nebi da se mesam jer nisam umesan u situaciju ali kako ti krsis pravila to je nerealno

Roko Benzema

Player
Player
Evo dokaza da sam brojao i to sto sam reko dizi ruke pa sam posle reko spusti pistolj i jos se cuje kako mi kolega kaze da brojim i da ga pucam ja sam izbrojao i to je to.I jos nisi podigo ruke sto je nepocinjenost imas sam pravo ad te hapsim i pucam!!

najjaci mi ovaj

Peki Marocco

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Odbijem ovu zalbu
Razlog: Generalno Pravilo 6.15 nije prekrseno.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom