Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos Michael Zappa 11658

Rejected
Status
Not open for further replies.

Michael Brutal

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Mihael
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 5h+
5. Vaš Diskord: .djura.
6. Vaše Ingame ime: Mihael Zappa
7. Vaš ID: 11658

Dodatne Informacije:

1. Lider za: The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Bio sam zamenik lidera u bandama vise puta i samim tim imam iskustva u vođenju
- Ne zelim toksicnost, tako da smatram da se sve moze resiti bez foruma i glupih zalbi samo kako bi se nekom nabio warn
- Poznajem dobro sva pravila u vezi bandi kako generalna tako i geto pravila.
- Imam vec spremne ljude, to su ljudi sa iskustvom za koje mogu garantovati da nece krsiti pravila
- Imam spremnu turf ekipu, ekipu za grafite, kao i za sve ostale aktivnosti poput tajne radnje, pomorske bitke, podmornice....

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Prvenstveno bih isao za tim da svaki clan mora dobro poznavati MG, granice HQ, pravila servera i geto pravila.
- Trudio bih se da podignem RP na visi nivo. Ne bih zbog turfova zapostavljao ostale akcije poput: robanja, talackih, pljackanja gs i prodavnica.
- Nastojao bih da svi moji clanovi bas kao i ja ne krse pravila.
- Ne volim MG tako da bih forsirao da svi clanovi koriste radio od organizacije
- Odrzavao bih redovne sastanke sa clanovima na kojima bi resavali sve probleme unutar organizacije (naravno ukoliko ih uopste bude) i na kojima bi svi clanovi bili u mogucnosti da daju svoje misljenje ili neki savet.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom