1. Vaše ime u RL: Mihael
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 5h+
5. Vaš Diskord: .djura.
6. Vaše Ingame ime: Mihael Zappa
7. Vaš ID: 11658
Dodatne Informacije:
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Bio sam zamenik lidera u bandama vise puta i samim tim imam iskustva u vođenju
- Ne zelim toksicnost, tako da smatram da se sve moze resiti bez foruma i glupih zalbi samo kako bi se nekom nabio warn
- Poznajem dobro sva pravila u vezi bandi kako generalna tako i geto pravila.
- Imam vec spremne ljude, to su ljudi sa iskustvom za koje mogu garantovati da nece krsiti pravila
- Imam spremnu turf ekipu, ekipu za grafite, kao i za sve ostale aktivnosti poput tajne radnje, pomorske bitke, podmornice....
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Prvenstveno bih isao za tim da svaki clan mora dobro poznavati MG, granice HQ, pravila servera i geto pravila.
- Trudio bih se da podignem RP na visi nivo. Ne bih zbog turfova zapostavljao ostale akcije poput: robanja, talackih, pljackanja gs i prodavnica.
- Nastojao bih da svi moji clanovi bas kao i ja ne krse pravila.
- Ne volim MG tako da bih forsirao da svi clanovi koriste radio od organizacije
- Odrzavao bih redovne sastanke sa clanovima na kojima bi resavali sve probleme unutar organizacije (naravno ukoliko ih uopste bude) i na kojima bi svi clanovi bili u mogucnosti da daju svoje misljenje ili neki savet.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 5h+
5. Vaš Diskord: .djura.
6. Vaše Ingame ime: Mihael Zappa
7. Vaš ID: 11658
Dodatne Informacije:
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Bio sam zamenik lidera u bandama vise puta i samim tim imam iskustva u vođenju
- Ne zelim toksicnost, tako da smatram da se sve moze resiti bez foruma i glupih zalbi samo kako bi se nekom nabio warn
- Poznajem dobro sva pravila u vezi bandi kako generalna tako i geto pravila.
- Imam vec spremne ljude, to su ljudi sa iskustvom za koje mogu garantovati da nece krsiti pravila
- Imam spremnu turf ekipu, ekipu za grafite, kao i za sve ostale aktivnosti poput tajne radnje, pomorske bitke, podmornice....
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Prvenstveno bih isao za tim da svaki clan mora dobro poznavati MG, granice HQ, pravila servera i geto pravila.
- Trudio bih se da podignem RP na visi nivo. Ne bih zbog turfova zapostavljao ostale akcije poput: robanja, talackih, pljackanja gs i prodavnica.
- Nastojao bih da svi moji clanovi bas kao i ja ne krse pravila.
- Ne volim MG tako da bih forsirao da svi clanovi koriste radio od organizacije
- Odrzavao bih redovne sastanke sa clanovima na kojima bi resavali sve probleme unutar organizacije (naravno ukoliko ih uopste bude) i na kojima bi svi clanovi bili u mogucnosti da daju svoje misljenje ili neki savet.