Информације
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan:4-7h
5. Vaš Diskord: choban7545
6. Vaše Ingame ime: Choban Zecc
7. Vaš ID: 45826
Dodatne Informacije:
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zasto zelite da budete lider ove organizacije?
Zelim da vodim Vagos jer sam primetio uticaj snaznog vodjstva u nasoj zajednici. Moje iskustvo kao clana i moje uloge u prethodnim organizacijama, , kao sto su zamenik omogucile su mi dragocene uvide sta cini bandu. Verujem da ce moje vestine, posvecenost i sposobnost da gajim porodicnu atmosferu pomoci da se stvori okruzenje podrske u kojem svaki clan moze da raste i uspe.
Divim se liderima koji se nose sa izazovima sa profesionalizmom i brigom za svoje clanove. Odlican lider nije fokusiran samo na postizanje ciljeva vec i na negovanje odnosa unutar tima. Moj cilj je da gajim osecaj pripadnosti, gde se svaki clan oseca cenjenim i saslusanim.
Vas savet za poboljsanje nivoa RP u organizaciji.
XC ce biti pazljivo odabrani, pazeci da svaki od njih zna sta je najbolje za organizaciju plus odrzavanje odlicnog XC tima cini ogroman doprinos organizaciji.
Necu tolerisati bilo kakvu vrstu favorizovanja svaki clan koji je aktivan i radi odlicno ce dobiti unapredjenje.
Osigurati konkurenciju u postovanju i miru i imati nultu toksicnost.
Rankovi:
-1 Suspend
-2 Newbie
-3 Solider
-4 Dealer
-5 Shooter
-6 Graffiti Team
-7 Graffiti Leader
-8 Turfer
-9 OG
-10 Commander
-11 High-Comand
-12 Co-Leader
-13 Leader
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan:4-7h
5. Vaš Diskord: choban7545
6. Vaše Ingame ime: Choban Zecc
7. Vaš ID: 45826
Dodatne Informacije:
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zasto zelite da budete lider ove organizacije?
Zelim da vodim Vagos jer sam primetio uticaj snaznog vodjstva u nasoj zajednici. Moje iskustvo kao clana i moje uloge u prethodnim organizacijama, , kao sto su zamenik omogucile su mi dragocene uvide sta cini bandu. Verujem da ce moje vestine, posvecenost i sposobnost da gajim porodicnu atmosferu pomoci da se stvori okruzenje podrske u kojem svaki clan moze da raste i uspe.
Divim se liderima koji se nose sa izazovima sa profesionalizmom i brigom za svoje clanove. Odlican lider nije fokusiran samo na postizanje ciljeva vec i na negovanje odnosa unutar tima. Moj cilj je da gajim osecaj pripadnosti, gde se svaki clan oseca cenjenim i saslusanim.
Vas savet za poboljsanje nivoa RP u organizaciji.
XC ce biti pazljivo odabrani, pazeci da svaki od njih zna sta je najbolje za organizaciju plus odrzavanje odlicnog XC tima cini ogroman doprinos organizaciji.
Necu tolerisati bilo kakvu vrstu favorizovanja svaki clan koji je aktivan i radi odlicno ce dobiti unapredjenje.
Osigurati konkurenciju u postovanju i miru i imati nultu toksicnost.
Rankovi:
-1 Suspend
-2 Newbie
-3 Solider
-4 Dealer
-5 Shooter
-6 Graffiti Team
-7 Graffiti Leader
-8 Turfer
-9 OG
-10 Commander
-11 High-Comand