ne bih nikom namerno trazio pov da namestam banove jer znam kako je ali me zivo zanima pov od ovog lika prvo pogadja sa sotkom a bio je ispod stepenica onda se teleportuje na stepenice
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ma citer 100%ne bih nikom namerno trazio pov da namestam banove jer znam kako je ali me zivo zanima pov od ovog lika prvo pogadja sa sotkom a bio je ispod stepenica onda se teleportuje na stepenice
Ozbolijno trazis pov sa luke??ne bih nikom namerno trazio pov da namestam banove jer znam kako je ali me zivo zanima pov od ovog lika prvo pogadja sa sotkom a bio je ispod stepenica onda se teleportuje na stepenice
dobar internet to cu ti kazem a i vjv je uspeo cak da speedboosta i ako vidim da ste obojica izgubljeni u vremenu i prostorune bih nikom namerno trazio pov da namestam banove jer znam kako je ali me zivo zanima pov od ovog lika prvo pogadja sa sotkom a bio je ispod stepenica onda se teleportuje na stepenice
net imam predobar nije uspeo da se speed boosta unapred sigurno a sto smo sam "izgubljen" je jer je pola pet ujutru nisam imo kratku sotku i ne mogu da se speed boostam u tako malom prostoru vrv bi te otkinuo 1v1dobar internet to cu ti kazem a i vjv je uspeo cak da speedboosta i ako vidim da ste obojica izgubljeni u vremenu i prostoru