Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42503
Players nickname
Markic Keksic
Administrators nickname
Mujo Abraham
Date
Oct 5, 2024
Time
22:00
Proofs
.keksic. discord

Marko Keksic

Player
Player
Poštovana GrandRP administracijo,

Pišem vam sa velikim poštovanjem i nadom da ćete uzeti u obzir ovu moju molbu.
Duboko vjerujem u vašu pravednost i razumjevanje, i želim da prije svega izrazim iskreno kajanje zbog svojih postupaka koji su doveli do moje blackliste.

Znam da su pravila postavljena s razlogom, kako bi očuvala red i harmoniju u ovoj zajednici, i potpuno razumijem da moje ponašanje nije bilo u skladu s tim. Ne tražim opravdanje za svoje postupke, već želim da preuzmem potpunu odgovornost za ono što sam uradio. Od trenutka kada sam blacklistan za lidere/admine, imao sam dovoljno vremena do sad da razmislim o svom ponašanju i posljedicama koje je ono donijelo.

GrandRP server za mene nije samo mjesto gdje se igra, već je to zajednica kojoj sam posvećen i u kojoj sam stekao mnogo prijatelja. Svjestan sam da sam svojim postupkom narušio tu harmoniju, i to me duboko pogađa. Greške koje sam napravio nisu odraz mog pravog karaktera, i želim da ispravim stvari.

Iskreno se nadam da ćete mi pružiti još jednu šansu da se vratim u admin zajednicu. Garantujem da sam iz ove situacije naučio važne lekcije i da ću ubuduće biti uzoran član servera, koji će uvijek poštovati pravila i doprinositi pozitivnoj atmosferi. Svjestan sam koliko je važno održati integritet zajednice, i obećavam da ću uložiti sve svoje napore da svojim ponašanjem to i pokažem.

Zahvaljujem vam unaprijed na vremenu koje ćete posvetiti razmatranju mog apela. Duboko se nadam da ćete u meni prepoznati osobu koja je spremna da ispravi svoje greške i koja je odlučna da se vrati na pravi put. Još jednom, hvala vam na vašem strpljenju i radujem se mogućnosti da dobijem novu priliku.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Markic Keksic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom