Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Hayaashi

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: tasske2
6. Vaše ingame ime: Jovan Hayaashi
7. Vaš ID: 5298

Dodatne informacije

1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Dosta vremena sam proveo u samoj organizaciji i dosta dugo vremena sam bio HC u istoj, takodje imam dosta iskustva jer sam prosao kroz vecinu cinova u EMS.
2.2 Veoma sam upoznat sa procedurama rada u EMS i samim obavezama koje EMS treba da ispunjava. Obaveze organizacije bih ispunjavao redovno.
2.3 Imam dosta ideja za poboljsanje samog EMS-a, potrudio bih se da budem sto bolji i aktivniji lider, takodje bih se potrudio da stvorim sto bolji tim i atmosferu u samoj organizaciji.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Orgaizovao bih cesce regurtacije radi povecanja broja clanova, trudio bih se da drzim sto bolje i detaljnije obuke kako bih smanjio moguce greske u Rp i u radu organizacije. Novim clanovima bih skretao paznju na pravila kao sto su FearRP i PG posto su to pravila koja se najcese krse u EMS. Izdavao bih bonuse aktivnim clanovima kao nagradu za rad. Potrudio bih se da cesto obavljam lab akciju i proveru zdravlja drugih organizacija radi zabave i samog RP-a.Svi pripadnici moje organizacije bi bili dobro OC ispitani kako ne bi doslo do krsenja pravila.
STRUKTURA
Direktor
Zamenik Direktora
Asistent Direktora
Supervizor
Vodja civilnog odeljenja
Vodja laboratorije
Vodja Doktora
Vodja Hitne Pomoci
Inspektor Zdravlja
Stariji Pilot
Mladji Pilot
Civilno Odeljenje
Hemicar
Laboratorijski Tehnicar
Psihijatar
Stariji Doktor
Mladji Doktor
Ambulanta
Tehnicar Hitne Pomoci
Hitna Pomoc
Regrut Civilnog Odeljenja
Regrut Laboratorije
Regrut Bolnice
Regrut Hitne Pomoci
Pripravnik Civilnog Odeljenja
Pripravnik Laboratorije
Pripravnik Bolnice
Pripravnik Hitne Pomoci
Na obuci
Suspend

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Ne primamo trenutno kandidate sa takvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom