Informacije
1. Vaše ime IRL: Leon
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona: GMT+01 (UK)
4. Od kada do kada ste inače ingame (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): od 17:00 do 01:00 (server vrijeme)
5. Prosječna aktivnost po danu(Vremenski): 4h+
6. Vaš Discord: needzaza
7. Vaše ingame ime: Leon Zaza
8. Vaš ID: 3748
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: /
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Želim postat asistent kako bi pomogao igračima da se bolje snalaze. Imam želju upoznat nove ljude i naućit nove viještine kao asistent. Tako isto želim doprinijet serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Imam puno iskustva sa serverom, Iskren sam, siguran sam u svojim odgovorima i dobro učim nove viještine.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nekad znam biti malo prgav
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? /
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) /
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku? ne
1. Vaše ime IRL: Leon
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona: GMT+01 (UK)
4. Od kada do kada ste inače ingame (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): od 17:00 do 01:00 (server vrijeme)
5. Prosječna aktivnost po danu(Vremenski): 4h+
6. Vaš Discord: needzaza
7. Vaše ingame ime: Leon Zaza
8. Vaš ID: 3748
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: /
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Želim postat asistent kako bi pomogao igračima da se bolje snalaze. Imam želju upoznat nove ljude i naućit nove viještine kao asistent. Tako isto želim doprinijet serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Imam puno iskustva sa serverom, Iskren sam, siguran sam u svojim odgovorima i dobro učim nove viještine.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nekad znam biti malo prgav
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? /
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) /
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku? ne