Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lyn Zuyev

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Vukasin
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-7h
5. Vaš Discord: lucasm.2887
6. Vaše ingame ime: Lyn Zuyev
7. Vaš ID: 526

Dodatne informacije

1. Lider za: EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Vec sam neko vreme bio u EMSu svidja mi se organizacija i nacin funkcionisanja iste.
- Bio sam u svim drzavnim organizacijama i cak vodio organizaciju SAHP, bio zamenik i HC u dosta organizacija te samim tim imam iskustva u vodjenju organizacije i timskom radu.
- Imam dosta ideja za poboljsanje RPa i funkcionisanja organizacije EMS.

*
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
*
- Pokusao bi da sredim to da cela organizacija i ceo EMS radi kao tim i da se ne desavaju konflikti i svadje izmedju clanova EMSa na duznosti.
- Napravio bi sistem rankova i samim tim rankupove i ostalo, rankovi se u mom EMSu ne bi delili radi reda i ostalo nego prema znanju koje clanovi poseduju, te bi samim tim prema njihovom znanju i trudu mogli da se prijave za visi rank i budu ispitani za isti.
- Osim toga bi uveo jos neke stvari, npr menjanje imena rankova i jedinica u EMSu, a mozda bi se i nesto dosetio u medjuvremenu novo

*

S' postovanjem:
Lyn Zuyev

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za EMS koji će se dešavat u Srijedu 09/10/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom