Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53545
Players nickname
Misko Black
Suspect ID
46265,62539
Date of violation
Oct 6, 2024
Time of violation
18:05
Proofs
https://youtu.be/pvq9IDCxqsM

Senticmilos45

Player
Player
Dosli momci u 18:05 da kradu panele koje smo pokupili jos u 18:00. Broji u mom dvoristu + ovaj drugi puca lagano.

Ognjen Inyahead

Player
Player
Dosli momci u 18:05 da kradu panele koje smo pokupili jos u 18:00. Broji u mom dvoristu + ovaj drugi puca lagano.
ja sam dosao da proverim na kolko su paneli da ihpokupim ukoliko nisu pokupljeni ti si tu bio u dvorsitu naoruzan kao moja prepreka da uzmem panele odbrojao sam ti i ubio te uzeo sam panele koje niste pokupili taj sat i otisao

Maria Majestic

Player
Player
ja sam dosao da proverim na kolko su paneli da ihpokupim ukoliko nisu pokupljeni ti si tu bio u dvorsitu naoruzan kao moja prepreka da uzmem panele odbrojao sam ti i ubio te uzeo sam panele koje niste pokupili taj sat i otisao

Ti ga hitas ovaj ga ubije. Sta je to?

Mike Djames

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 46265 ce dobiti kaznu za G.P 6.15 (moras mu izdati uslov, nije dovoljno samo brojanje)
  • ID 62539 ce dobiti kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom