Dosli momci u 18:05 da kradu panele koje smo pokupili jos u 18:00. Broji u mom dvoristu + ovaj drugi puca lagano.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja sam dosao da proverim na kolko su paneli da ihpokupim ukoliko nisu pokupljeni ti si tu bio u dvorsitu naoruzan kao moja prepreka da uzmem panele odbrojao sam ti i ubio te uzeo sam panele koje niste pokupili taj sat i otisaoDosli momci u 18:05 da kradu panele koje smo pokupili jos u 18:00. Broji u mom dvoristu + ovaj drugi puca lagano.
ja sam dosao da proverim na kolko su paneli da ihpokupim ukoliko nisu pokupljeni ti si tu bio u dvorsitu naoruzan kao moja prepreka da uzmem panele odbrojao sam ti i ubio te uzeo sam panele koje niste pokupili taj sat i otisao
Ti ga hitas ovaj ga ubije. Sta je to?ja sam dosao da proverim na kolko su paneli da ihpokupim ukoliko nisu pokupljeni ti si tu bio u dvorsitu naoruzan kao moja prepreka da uzmem panele odbrojao sam ti i ubio te uzeo sam panele koje niste pokupili taj sat i otisao
nije ga on hito sta pricasTi ga hitas ovaj ga ubije. Sta je to?
Druze,ne bi bilo lose da posetiš očnog,iz dobre namere.Na kraju kada me ubija vidi se id 62539 on me dovrsio a zajedno ste me pucali.pricas
sry nisam videoDruze,ne bi bilo lose da posetiš očnog,iz dobre namere.Na kraju kada me ubija vidi se id 62539 on me dovrsio a zajedno ste me pucali.