Informacije
1. Vaše ime IRL : Andrej
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:7 sati
5. Vaš Discord: poni23
6. Vaše ingame ime: Andrej Angel
7. Vaš ID: 28763
Dodatne informacije
1. Lider za: Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
1. Imam dosta vremena provedenog na serveru i zelim ponovo biti na Lider poziciji.
2. Od kada sam napravio account sam po crime organizacijama i znam kako i sta se radi
3. Poznajem sva pravila na serveru posto sam i sam vec bio curator Bloodsa, Ballasa i Marabunte.
4. Radio bih nedeljne aktivnosti i vise nego sto treba da bi ljudima bilo zanimljivo
5. Isplacivao bih redovne bonuse Turferima i High rankovima koji se trude
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Potrudio bih se da zaposlim sto vise clanova u organizaciju, svaki bi imao rank koji odgovara njegovim zeljama.
2. Isli bi na svaku tajnu radnju, fz, 24/7 / gun shop i vise nego sto treba.
3. Svaki clan bi pre ulaska bio ispitan pravila roleplaya i ako bi pogresio vise od 2 pravila ne bi prosao u org.
4. Svaki clan bi morao da ima minimalno 5 godina u gradu pre ulaska u organizaciju, samim tim da bi bio upozant kako serever funkcionise.
5. Imam vec spremnu ekipu za turf team, i od prvog dana org-a bi krenuli sa turf napadima i zauzimanjem teritorija.
6. Radio bih puno talackih situacija da bi ljudima bio zanimljiv RP.
7. Imali bi zajednicku komunikaciju sa drugim gangovima i pravili bi zajedno poslovne sastanke i talacke radnje, radi najboljeg RP-a koji se moze izvesti.
8. Imao bih od prvoh dana spreman Graffiti Team koji bi sprejao graffite po ghettu radi zarade clanova.
9. Svako krsenje pravila servera kaznjavalo bi se sa kickom iz organizacije.
10. Radi zabave clanova i grindanja ranka svaki rank bi se dobijao sazluzeno, odradjenim graffitima, odlazkom na akcije...
11. Fz-raid bih radio svaih dan 2 radi punjenja skladista organizacije i zabave samih clanova orga.
Kako bi isli rankovi u Organizaciji:
13. Leader
12. Co-Leader
11. Desna Ruka
10. Leva Ruka
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Team
6. Hitman
5. Ghetto Boss
4. Ghetto Cleaner
3. Ghetto Runner
2. Novajlija
1. Suspend
Srecno ostalim kandidatima: Andrej Angel
1. Vaše ime IRL : Andrej
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:7 sati
5. Vaš Discord: poni23
6. Vaše ingame ime: Andrej Angel
7. Vaš ID: 28763
Dodatne informacije
1. Lider za: Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
1. Imam dosta vremena provedenog na serveru i zelim ponovo biti na Lider poziciji.
2. Od kada sam napravio account sam po crime organizacijama i znam kako i sta se radi
3. Poznajem sva pravila na serveru posto sam i sam vec bio curator Bloodsa, Ballasa i Marabunte.
4. Radio bih nedeljne aktivnosti i vise nego sto treba da bi ljudima bilo zanimljivo
5. Isplacivao bih redovne bonuse Turferima i High rankovima koji se trude
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Potrudio bih se da zaposlim sto vise clanova u organizaciju, svaki bi imao rank koji odgovara njegovim zeljama.
2. Isli bi na svaku tajnu radnju, fz, 24/7 / gun shop i vise nego sto treba.
3. Svaki clan bi pre ulaska bio ispitan pravila roleplaya i ako bi pogresio vise od 2 pravila ne bi prosao u org.
4. Svaki clan bi morao da ima minimalno 5 godina u gradu pre ulaska u organizaciju, samim tim da bi bio upozant kako serever funkcionise.
5. Imam vec spremnu ekipu za turf team, i od prvog dana org-a bi krenuli sa turf napadima i zauzimanjem teritorija.
6. Radio bih puno talackih situacija da bi ljudima bio zanimljiv RP.
7. Imali bi zajednicku komunikaciju sa drugim gangovima i pravili bi zajedno poslovne sastanke i talacke radnje, radi najboljeg RP-a koji se moze izvesti.
8. Imao bih od prvoh dana spreman Graffiti Team koji bi sprejao graffite po ghettu radi zarade clanova.
9. Svako krsenje pravila servera kaznjavalo bi se sa kickom iz organizacije.
10. Radi zabave clanova i grindanja ranka svaki rank bi se dobijao sazluzeno, odradjenim graffitima, odlazkom na akcije...
11. Fz-raid bih radio svaih dan 2 radi punjenja skladista organizacije i zabave samih clanova orga.
Kako bi isli rankovi u Organizaciji:
13. Leader
12. Co-Leader
11. Desna Ruka
10. Leva Ruka
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Team
6. Hitman
5. Ghetto Boss
4. Ghetto Cleaner
3. Ghetto Runner