Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban appeal | BAN FOR G.P .1.3 | Admin: Gerito Malchiny

Your ID
11522
Players nickname
Karlo Fjuri
Administrators nickname
Gerito Malchiny
Date
Sep 1, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/WIYZdC2

Zoran Drakulić

Player
Player
Joined
Oct 7, 2024
Messages
2
Dobar dan, cijeloj administraciji. Nisam siguran odakle bih krenuo i kome bi se točno obratio. Već sam višegodišnji igrač na GRAND ROLEPLAY-u i stvarno sam ga zavolio, potrošio sam vremena i vremena na njemu, ali ne žalim. Svaki trenutak mi je bio zanimljiv. Došao sam do te faze gdje sam bio jako velik čin u sahpu i da su me svi volili kao prijatelja, druga kako god. Stekao sam povjerenje od svih i zajedno smo radili. Tamo negdje u sredini prvog mandata u sahpu kod air leyzija sam postao jako dobar sa jednim čovjekom tysonom guccijem. Puno smo se druzili i zabavljali, cak smo stekli povjerenje jedan u drugog. Tako malo po malo dođemo mi do ideje da osnujemo familiju, u priči nas je bilo 4. Tyson, Jovan, Pan i ja. Bio je dogovor da ja dam 10miliona za kuću, pan je rekao da će mi dati 5miliona u kešu, Jovan je rekao dati svoja 3 do 4 miliona, a tyson je rekao da će mi dati svoja sva skupocjena auta. Porshe panamera i Jugular. Familija je krenula u rad i kupili smo lvl 3 bilo nam je stvarno super. U među vremenu tyson gucci je htio da mu vratim aute na sto ja nisam pristao i priznajem da sam ucuinio jako veliku gresku. On se tu naljutio i rekao je da ce selfreportati zato sto mi je prodao aute za 1k. Tu sam ja dobio ban za generalno pravilo 1.3 sto znaci da sam prevario igraca. Ovim putem se ispricavam CIJELOJ ADMINISTRACIJI, osobno sam se ispričao i tysonu koji je i prihvatio ispriku, te bih molio administraciju da mi pruše samo još jednu šansu kako bih mogao da igram još na ovom projektu. Zadnjih dana od kako sam dobio ban vidim da mi nešto fali, a to su mi prijatelji s kojima sam igrao svaku noć, zezao se, pričao i sve. Puno sam truda uložio u grand, stoga još jednom se ispričavam svima na svojim greškama i kajem se za to, te vas molim zadnju šansu da mi pružite jer sam uvjeren da ču da budem 100 puta bolji igrač i da neću više griješiti. Pozdravljam administraciju te se nadam onom najboljem.

Kako ne bi ispalo da me boli briga te da sam samo kopirao sve ovo i napisao novo, želim opet da se svima ispričam te da vas zamolim da vidite da mi je žao i da se kajem da mi se vrati akaunt jer kažem opet ne pada mi napamet da više išta takvo napravim

Naravno ispričavam se također na nepravilnom formatu na prošloj žalbi, i hvala administratoru Muji Simbi koji mi je rekao grešku kako bih to ispravio.

S poštovanjem.
( Karlo Fjuri )
 
Top Bottom