Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Blood Street Gang I Paco Thirdstreet

Rejected
Status
Not open for further replies.

Paco Thirdstreet

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Patrik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: pacothirdstreet
6. Vaše ingame ime: Paco Thirdstreet
7. Vaš ID: 36589

Dodatne informacije

1. Lider za..... Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Svojim dugotrajnim iskustvom u RP-u znam kako postupiti u bilo kojoj RP situaciji te sam vrlo upoznat s pravilima.

2.2 Svojim prošlim iskustvom kao lider naučio sam kako voditi organizaciju i kako postupati u određenim situacijama kao lider.

2.3 Želim voditi organizaciju 2 mandata bez ikakvih warnova i čim manje verbala.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Prije ubacivanja bilo kojeg člana, detaljno bih ispitao kandidata za organizaciju kako bih testirao njegovo znanje o pravilima kako bih smanjio šansu za nabijanje warna.

3.2 Aktivno bih radio talačke i fz raidove kako bih povećao aktivnost RP-a.

3.3 Bilo kakvu toksičnost bi moji co-leaderi i ja sankcionirali u svrhu ugodne atmosfere u mojoj organizaciji.

3.4 Maksimalno bi se pridržavali RP pravila tijekom talačkih situacija i ostalih akcija.

Hvala na izdvojenom vremenu za čitanje moje prijave i sretno svim ostalim kandidatima.

Luka Joe

Marcello FamQ in heart
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Patrik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: pacothirdstreet
6. Vaše ingame ime: Paco Thirdstreet
7. Vaš ID: 36589

Dodatne informacije

1. Lider za..... Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Svojim dugotrajnim iskustvom u RP-u znam kako postupiti u bilo kojoj RP situaciji te sam vrlo upoznat s pravilima.

2.2 Svojim prošlim iskustvom kao lider naučio sam kako voditi organizaciju i kako postupati u određenim situacijama kao lider.

2.3 Želim voditi organizaciju 2 mandata bez ikakvih warnova i čim manje verbala.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Prije ubacivanja bilo kojeg člana, detaljno bih ispitao kandidata za organizaciju kako bih testirao njegovo znanje o pravilima kako bih smanjio šansu za nabijanje warna.

3.2 Aktivno bih radio talačke i fz raidove kako bih povećao aktivnost RP-a.

3.3 Bilo kakvu toksičnost bi moji co-leaderi i ja sankcionirali u svrhu ugodne atmosfere u mojoj organizaciji.

3.4 Maksimalno bi se pridržavali RP pravila tijekom talačkih situacija i ostalih akcija.

Hvala na izdvojenom vremenu za čitanje moje prijave i sretno svim ostalim kandidatima.
vjerujem ja u tebe paco

Tica Bluehart

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Odbijeno
Trenutno ne tražimo kandidate sa ovakvim specifikacijama.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom