Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved 1.3 / 6.22 | Krađa '30682, 65316, 65767

Status
Not open for further replies.
Your ID
7436
Players nickname
Urkela Sportista
Suspect ID
30682, 65316, 65767
Date of violation
Oct 8, 2024
Time of violation
02:00
Proofs
https://imgur.com/a/hZ2XI0o

Urkela Sportista

Participant
Leader of unofficial org
Jos jedna kradja, na prvi pogled super momci, na drugi sve kontra. Approved - 6.22 | Kradja iz fama 14573 i 17669

1. 30682 ( Mucitelj Muka )
je tek usao u porodicu i pozvao svoja dva drugara lopova. Od njega sve kreće.

2. 65316 i 65767 su krali sta su stigli i videli, a njihov Mucitelj je krao odabrano.

3. Svi su napustili porodicu naravno kad su ispraznili gepeke skroz.

Sva trojca, a pogotovo 30682 koj je organizovao pored trajnog bana nadam se da ce dobiti i black listu na Grandu.

PS Ja bih vas na sud zvao i tuzio za kradju virtuelne imovine, onda bi vam trebali i advokati, ovako ce admini da rade posao. Ali uracunao bih ti vreme koje sam ja dao na ovu igricu i moj radni sat kao direktor firme. E onda ne bi vise krao nikad nista kad bi video posledice balkanskog sudstva. Znas sta bih ti radio godinama po sudovima. Zbog igrice da vidis sta sve moze da bude.

OgnjenMiljevic

Player
Player
Jos jedna kradja, na prvi pogled super momci, na drugi sve kontra. Approved - 6.22 | Kradja iz fama 14573 i 17669

1. 30682 ( Mucitelj Muka )
je tek usao u porodicu i pozvao svoja dva drugara lopova. Od njega sve kreće.

2. 65316 i 65767 su krali sta su stigli i videli, a njihov Mucitelj je krao odabrano.

3. Svi su napustili porodicu naravno kad su ispraznili gepeke skroz.

Sva trojca, a pogotovo 30682 koj je organizovao pored trajnog bana nadam se da ce dobiti i black listu na Grandu.

PS Ja bih vas na sud zvao i tuzio za kradju virtuelne imovine, onda bi vam trebali i advokati, ovako ce admini da rade posao. Ali uracunao bih ti vreme koje sam ja dao na ovu igricu i moj radni sat kao direktor firme. E onda ne bi vise krao nikad nista kad bi video posledice balkanskog sudstva. Znas sta bih ti radio godinama po sudovima. Zbog igrice da vidis sta sve moze da bude.
au brate nista nije vredno tu.PS niko ti nece uci fam jer kacis,ljudi sticaju.PS sta bre advokat o cemu pricas ti brate umislio si nes?
max to sto je u vrednosti 500k maxxximalica

Urkela Sportista

Participant
Leader of unofficial org
au brate nista nije vredno tu.PS niko ti nece uci fam jer kacis,ljudi sticaju.PS sta bre advokat o cemu pricas ti brate umislio si nes?
max to sto je u vrednosti 500k maxxximalica
Pa ti si druze presao igricu majke mi.

Zamolio bih kaznu za pisanje gluposti u temi.

Zamisli da je imao pristup i ovom autu.. Al bi sticao a :D Sve sto sam ja sticao mesecima, on za jednu noc lagano sticalica prava
oGDC0OR.png

Last edited:

Popke Popadic

Player
Player
HAHAHAHAHAHAHHAAH Boze Sacuvaj

Noa Bollo

Leader
Leader

Zamisli da je imao pristup i ovom autu.. Al bi sticao a :D Sve sto sam ja sticao mesecima, on za jednu noc lagano sticalica

Zamisli da je imao pristup i ovom autu.. Al bi sticao a :D Sve sto sam ja sticao mesecima, on za jednu noc lagano sticalica prava
oGDC0OR.png
.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Zalba prihvacena.
Igrac 65767 ce dobiti kaznu za G.P 6.22
Igrac 30682 ce dobiti kaznu za G.P 6.22
Igrac 65216 ce dobiti kaznu za G.P 6.22

Status
Not open for further replies.
Top Bottom