Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

cojaa

Player
Player
1.Vaše ime IRL: Jovan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):Uglavnom igram samo vikendom jer radnim danima nisam kuci a vikendom igram po ceo dan
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6 do 12h
6. Vaš Discord:Coja_jnr
7. Vaše ingame ime: Coja Heroes
8. Vaš ID:6063
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?z
elim da se prijavim za admina na grand rp jer verujem da mogu doprineti zajednici i poboljsati igracko iskustvo kao strastveni igrac poznajem pravila i dinamiku servera a zelim pomoci novim igracima da se lakse snadju takodje zelim aktivno raditi na resavanju problema i konfliktima unutar zajednice moja organizacijska vestina i sposobnost komunikacije mogu doprineti pozitivnom okruzenju i jacanju timskog duha radujem se mogucnosti da budem deo tima i ucinim grand rp boljim mestom za sve igrace
2. Koje su vaše prednosti?Evo kako možeš predstaviti svoje sposobnosti za ulogu admina na Grand RP:

1. Izvrsne komunikacione vestine: mogu jasno i efikasno komunicirati s igracima sto pomaze u resavanju problema i nesuglasica

2. Poznavanje pravila igre: duboko razumem pravila i mehaniku granda sto mi omogucava da pruzim tacne informacije i savete igracima

3. Sposobnost resavanja konflikata: umem smiriti tenzije i pronaci pravedna resenja u sukobima izmedju igraca

4. Organizacione veštine: ustanovim i organizujem dogadjaje cime doprinosim aktivnostima unutar zajednice

5. Strast prema igri: moja posvecenost igri motivise me da doprinosim zajednici i pomazem drugima

6. Timski rad: spreman sam da saradjujem s drugim adminima i clanovima zajednice kako bismo postigli zajednicke ciljeve

7. Prilagodljivost: brzo se prilagodjavam novim situacijama i spreman sam da ucim i unapredjujem svoje vestine.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da (nemam biznis)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne sem toga sto mogu igrati samo petkom subotom i nedeljom

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo, Pozvani ste na intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Discord username - nikomrkva
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom