Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21837
Players nickname
Laza Lomaca
Suspect ID
2150
Date of violation
Oct 8, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/

Laza Notorious

Player
Player
Poštovanje dragi Mujo i Abrahame,

Imam pritužbu na igrača sa ID 2150 (i njegov twink nalog čiji ID ne znam), koji masovno krši pravila, a više detalja možete videti u nastavku.

1. Approved - G.P 1.7 | ID: 2150, 5355, 19981, 20099, Johnny Klebitz
2. Approved - G.P. 1.7 /ID 2150
3. Approved - G.P 1.7 | 2150 i 13852
4. Approved - G.P 1.7 | ID: 2150, 31, 155
5. Approved - G.P 1.7 | ID: 2150, 31, 155

Igrač je pet puta dobio ban zbog kršenja Generalnog pravila 1.7, što je 60 dana po situaciji.

5x60 = 300 dana bana - ovo je samo deo za šta je kažnjen.

Ako detaljno pregledate njegove logove (prodaja/kupovina/zamena kuća i biznisa), pronaći ćete još najmanje 10 do 30 prekršaja, što znači dodatnih 600 do 1.200 dana bana.

Ovo je samo mali deo njegovih prekršaja G.P 1.7. Njegov prijatelj, ID 31 Daniel Zampa, već je dobio blacklistu jer su on i ID 2150 masovno kršili pravila prebacivanjem biznisa po državnim cenama ili ispod njih, kršeći Generalno pravilo 1.7. Smatram da je sada vreme da i ID 2150 dobije project blacklist, isto kao što je ID 31 dobio za masovno kršenje Generalnog pravila 1.7.

Ako detaljno pregledate logove ID 2150 vezane za prodaju/kupovinu/zamenu kuća i biznisa, videćete da je prekršio G.P 1.7 najmanje 15 do 30 puta zamenom bankomata za chip tuning, gun shop za chip tuning, ili car sharing, i tako dalje, za šta nije kažnjen.

Postoji mnogo situacija za koje nije kažnjen. Kada to uvidite, shvatićete da ima više nego dovoljno dokaza da mu se dodeli blacklista na svim accountima, pored kazni koje je već dobio.

Molim vas, Mujo i Abrahame, da detaljno pregledate ovu žalbu, da uzmete u obzir prekršaje koje je ID 2150 počinio, za koje je kažnjen i za koje tek treba da bude kažnjen, i da stavite njegov glavni nalog, ID 2150, kao i njegov twink nalog (čiji ID ne znam), na blacklistu zbog masovnog kršenja pravila.

Nema smisla da ovakvi masovni prekršioci pravila nastave da igraju na ovom predivnom projektu, koji čine dobri i pošteni ljudi.

ID 2150 je masovni prekršilac pravila, i smatram da zaslužuje blacklist na glavnom i twink nalogu, isto kao što je njegov prijatelj ID 31 dobio zbog kršenja istih pravila zajedno sa njim.

Unapred vam hvala na razmatranju moje žalbe, dragi Mujo i Abrahame.

Nadam se da će pravda biti zadovoljena i da ovaj masovni prekršilac više nikada neće imati priliku da krši naša divna pravila koja služe za održavanje reda na serverima. Pozdrav i sve najbolje vam želim.

Last edited:

Miki_Moncler

Player
Player
Priznajem da sam prekršio pravilo koje u tom vremenu kada je prekršeno nije bilo definirano za biznise već za novac, stvari i imovinu, te sam se vodio time kao i 99% servera koji su krenuli igrati sa samim otvorenjem servera pa sve do 1.11.2023. kada se pravilo definiralo od strane Muje.
Također priznajem da sam kriv za tih 5 navedenih žalbi te sam za 3 žalbe dobio unban uz moneywipe od samog Muje a preostale 2 sam skoro odsluzio i apsolutno sve izgubio ali smatram da to nije za blacklist projekta jer nisam svjesno kršio pravila u nadi da steknem neki dobitak/zaradu ili prevarim nekoga te opcenito nisam osoba koja krši pravila.

Za neke druge navedene stvari poput kuća i “drugih” biznisa te “kopanja” logova gdje sam prekrsio pravilo ponovo nemam riječi jer da je istina onda senior admini ne bi odbili neke žalbe na mene uz opravdanje da pravilo nije prekršeno.

Ponovo se ponavlja priča gdje Coby, čak i kada je blacklistan, nema mira i kolo vodi preko svojih podanika uz vjerojatno neka velika obećanja i nagrade samo da povuće za sobom i druge poštene i kvalitetne igrače za koje svi imaju riječi pohvale osim samog njega.

A sada ajmo ovako.. kad već spominješ masovnog prekršilca pravila navest ću onoliko žalbi na tebe koliko i ti na mene, jel se to smatra da si i ti "masovni prekršilac pravila" kao i ja?
Velika razlika je što sam ja ta pravila prekršio u neznanju i potpuno drukčijem uvjerenju sve dok to isto pravilo nije bilo definirano i nakon toga sam prestao ali ti svjesno kršiš pravila koja su jasno definirana na diskordu od početka ovog servera, ako uopće znaš kada je to bilo?

Approved - P.D 1.2 I ID:21837 - P.D. 1.2, ubijanje pred event.. slučajno su se našli pred tvojim pištoljem prije eventa?

Approved - Blackmailing | 24836 - pokušaj blackmailinga i smještanje Blackliste drugom igraču a na kraju si i sam kažnjen?

Approved - G.P 3.2 ID:21837 - spominješ roditelje jer drukčije ne znaš komunicirati?

Approved - 21837 I G.P. 6.15 - malo DM-anja jer ti je bilo dosadno?

Approved - G.P 1.1 G.P 1.4 I 21837 - šlag na kraju, imaš par accountova na kojima igraš ili drugi igraju na tvom računu?

Sad usporedi moje kršenje gdje nikome ne prekidam niti kvarim igru i svoje kršenje gdje si u stalnom konfliktu sa drugim igračima?
Čudim se što si sam uspio napisati tako "kvalitetnu" žalbu, baš kao da jedan "bivši" igrač stoji iza svega ovoga čak i kada nema pristup projektu.​

Hvala na izdvojenom vremenu

S poštovanjem
Miki Moncler​

Griefmaker

Player
Player
Poštovanje dragi Mujo i Abrahame,

Imam pritužbu na igrača sa ID 2150 (i njegov twink nalog čiji ID ne znam), koji masovno krši pravila, a više detalja možete videti u nastavku.

1. Approved - G.P 1.7 | ID: 2150, 5355, 19981, 20099, Johnny Klebitz
2. Approved - G.P. 1.7 /ID 2150
3. Approved - G.P 1.7 | 2150 i 13852
4. Approved - G.P 1.7 | ID: 2150, 31, 155
5. Approved - G.P 1.7 | ID: 2150, 31, 155

Igrač je pet puta dobio ban zbog kršenja Generalnog pravila 1.7, što je 60 dana po situaciji.

5x60 = 300 dana bana - ovo je samo deo za šta je kažnjen.

Ako detaljno pregledate njegove logove (prodaja/kupovina/zamena kuća i biznisa), pronaći ćete još najmanje 10 do 30 prekršaja, što znači dodatnih 600 do 1.200 dana bana.

Ovo je samo mali deo njegovih prekršaja G.P 1.7. Njegov prijatelj, ID 31 Daniel Zampa, već je dobio blacklistu jer su on i ID 2150 masovno kršili pravila prebacivanjem biznisa po državnim cenama ili ispod njih, kršeći Generalno pravilo 1.7. Smatram da je sada vreme da i ID 2150 dobije project blacklist, isto kao što je ID 31 dobio za masovno kršenje Generalnog pravila 1.7.

Ako detaljno pregledate logove ID 2150 vezane za prodaju/kupovinu/zamenu kuća i biznisa, videćete da je prekršio G.P 1.7 najmanje 15 do 30 puta zamenom bankomata za chip tuning, gun shop za chip tuning, ili car sharing, i tako dalje, za šta nije kažnjen.

Postoji mnogo situacija za koje nije kažnjen. Kada to uvidite, shvatićete da ima više nego dovoljno dokaza da mu se dodeli blacklista na svim accountima, pored kazni koje je već dobio.

Molim vas, Mujo i Abrahame, da detaljno pregledate ovu žalbu, da uzmete u obzir prekršaje koje je ID 2150 počinio, za koje je kažnjen i za koje tek treba da bude kažnjen, i da stavite njegov glavni nalog, ID 2150, kao i njegov twink nalog (čiji ID ne znam), na blacklistu zbog masovnog kršenja pravila.

Nema smisla da ovakvi masovni prekršioci pravila nastave da igraju na ovom predivnom projektu, koji čine dobri i pošteni ljudi.

ID 2150 je masovni prekršilac pravila, i smatram da zaslužuje blacklist na glavnom i twink nalogu, isto kao što je njegov prijatelj ID 31 dobio zbog kršenja istih pravila zajedno sa njim.

Unapred vam hvala na razmatranju moje žalbe, dragi Mujo i Abrahame.

Nadam se da će pravda biti zadovoljena i da ovaj masovni prekršilac više nikada neće imati priliku da krši naša divna pravila koja služe za održavanje reda na serverima. Pozdrav i sve najbolje vam želim.
Da je pravde takve stetocine poput tebe bi dobijale bl in game i na forumu. Sve te clanove zampe sto si nabrojo nisu imali prekrsaja zajedno kao ti,ako ne izuzmemo 1.7 koje je greskom napisano/protumaceno od abrahama.
Najstarija familija koja organizovala x evenata i druzenjaya jedna od najmanje prekrseni pravila na fam.
Fam koja je drzala monopol na chipu godinama po pravilima koja su tad napisana na taj nacin.
Lideri banovani na osnovu korumpiranog seniora citaj michael goat koji je shero/dostavio admin panel odredjeni idova ili ti ga lidera odredjenim stetocinama koje su bl sa projekta.
Nepravedno,to nije doprinjelo boljitku servera taj nacin unistavanja stecenog odredjdne zajednice ljudi 😉.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom