Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Cofi Sigma

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lepi Filip

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: markovic38
6. Vaše ingame ime: Cofi Extazy
7. Vaš ID: 14017

Dodatne informacije

1. Lider za Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Imam iskustva u vodjenju bandi do sad, najbolje poznajem pravila, u dosta bandi sam bio HC, a takodje sam drzo i moju Marabuntu. Bio bih stroziji po pitanju pravila i ne bih svakog primao u org, posto sam do sada vidjao da razni praziluci ulaze u org i nabijaju warnove i krse pravila. Rokao bih dosta geng aktivnosti gs, talacke, 24/7 a takodje bih se dosta fokusirao i na turfove kako bi sve pokidali i uzeli taj duks. Ako bi neko probo da nas odpeva policiji (da snimi skladiste) zavrsio bi na brani ili bi ga osisali na celavo bicovalo i bacili niz reku. Izdavao bih velike bonuse za grafite, posto dosta primecujem u zadnje vreme da ljudi to i ne rade… Vec imam spremljen najjaci turf tim koji ce se postarati da sravne svaki drugi na turfu. Kod mene bi bilo dosta ljudi, stvarali bi nova poznanstva sa kolegama iz kraja, pravili bi cupri sa bracom iz geta i rokali bi muriju. Takodje bi snimali i vlogove iz ghetta svaki dan.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Buduci da smo mi kartel crveni, moji clanovi ne bi smeli biti drukare.
-Pre nego sto neko naumi da udje u org bio bi detaljno ispitan i proveren da nije pod dejstvom alkohola dok razgovara o svom buducem poslu.
-Svi bi znali dobro pravila, i takodje ce biti tu moji ljudi (moje sigmice)koji bi pomagali novajlijama oko pravila.
-Vise bih izdavao bonuse sto bi svima u bilo kom sektoru(turfova, geng aktivnost, grafiti) motivisalo ljude da rade .
-Zahtevao bih da se svi medjusobno postujemo i uvazavamo posto to do sad nije bilo toliko zastupljeno po organizacijama de sam bio.

Rankovi bi bili:

1. Suspend
2. Pcelica
3.Ghetto karatista
4.Ghetto daddy
5.Orao
6. Grafitti team
7. Grafitti team lider
8. Pametnica
9.Turfercina
10. Legend
11. OG
12. Right hand
13. Real Sigma

Srecno svim ostalim saborcima ljubi Vas Lepi Cofi sigma 🗿🗿🗿💪🏿💪🏿💪🏿🌴🌴🌴🔥🔥🔥

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Odbijeno
Trenutno ne tražimo kandidate sa ovakvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom