Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Vredjanje administracije i projekata/64811+64793

Status
Not open for further replies.
Your ID
42663
Players nickname
Vukasin Raic
Suspect ID
64811+64793
Date of violation
Oct 8, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/a7Q6O5AeZsM

kolan

Player
Player
Postovani admine Abrahame ja snam se iznervirao jer ste vec 3 puta za redom napisali admin donio ispravnu zalbu i ja sam se naljutio i onda su me ova dvojca rekli da psujem koga ocu i tako da se samo zna ja nisam nista hrio napraviti lose Abrahamu i koliko dobro zam zabranjeno je vredjane admina i to je G.P 5.3 + G.P 3.2 Ali ovo je nbilo ooc na diskordu on nije to snimio u grandu ili nekoj fam bubici nego obicna grupa gdje sam ja mislio da je za zezanciju ali oni su napravili ovo grupi iz zezancije i ja sa skuzio da se mozemo zezati ja abrahamu nisam nista hteo napraviti lose ako jesam izvini molim te i sad imam snimak kako je on hteo da ga sklonim crni papiric u fam da udje tako da to je cisti blacmaling koliko dobro znam za to se die perma tako da imam snimljeno i ja sada necu da se opet ovo desi ako smatreate G.P 5.3 I G.P 3.2 slobodno me kaznite ja znam da je ovo moja greska i nisam hteo izneveriti abrahama i uvrjedit ga ja razumijem sada kako je abrahamu jer su mi u osnovnoj skoli vredjali mamu tatu i isto se u grandu to desava i tek sada sam skuzio kako se abraham oseca tako da ja se duboko zelim oprostiti abrahamu za stetu ako abraham misli da je moja krivica i ja se slazem da je moja krivica ali kako sam spomenuo to je ooc a ooc nema veze sa ic tako da to je moja prica hvala na slusanju ove zalbe

Abrahame izvini molim te

vukasin reic ID42663 MI je na diskordu rekao da mu to nije mein to znaci da je prekrsio G.P 1.4 I JA ZNAM da je isto prekrsio 1.8 jer mi je jedan od njegovih starih prijatelja rekao da je to napravio necu kazem ime ni prezme TAKO da ja bih trazio pa provjerite momka hvaal bn slusanju Abrahame izvini.

kolan

Player
Player
evo ga Black mailing I 42663

Pov:
evo ko sto vidite black mailing tako da to je cista perma

Da se razumijemo meni je zao da cu dobijem perma iz granda ako skuzite da je moja krivica a vukasin je reko da je grupa ooc i da nema veze sa grandom ni ic tako da ovo nije vredjanje projekta nego vredjanje administracije tako da ja sam tu prekrsio G.P 5.3 i koliko dobro znam
Pravila o postupanju s administracijom
5.3 Vrijeđanje administracije je strogo zabranjeno. Žalba je najbolji način za postizanje pravde. | Inače - zabrana 7 dana
evo sto vidite evo vam pravilo koje sam kao kao prekrsio a dis je ooc nema nikakve veze sa ic tako da da sam ja admin nebih prihvatio ako prihvatite ovu zalbu spreman sam sa posljedicama
POSTVOANI ADMINI OBRACAM SE SVIM ADMINIMA OVVOG SERVERA JA CU DOBIJEM BLACKLISTU ILI 7 DANA ZBOG COVJKEA KOJ NEZNA NISTA DRUGO DA RADI JEDINO SAMO ZNA DA ZOVE NA DIS LJUDE DA IH SPRDA I VREDJA LAGE STEFAN JE SUOCEN SA TIM STVARIMA VUKASIN JE U MOJEM FAMU KRSIO PRAVILA I DOBIO CNI PAPIR I SADA TRAZI D GA OBISAM SA PAPIRA I TO VAM JE CISTI BLACK MAILING UZIVAJTE MI BRACO MUJO BILI JE LEPO SA TOBOM SE SLIKATI I HVALA NA DONACIJI NA TIK TOKU HVALA ABRAHAMU ZA KOJ SE UVJEK TRUDI DA SERVER BUDE CISTI OD KIDARA HVALA SWEJNU ZA POMAGANJE MENI I SVIM DRUGIMA HVALA NEMANJI HVAL KELVINU I HVALA SVIM OSTALIM ADMINIMA KOJI CUVAJO OVAJ SERVER I NADAM SE DA CE TE POSTATI NAJACI OD AMERICKOG GRANDA KAKO BI SE REKO OVO JEBALKAN BRATE HVAL VAM SA CITANJU OVE ZALBE HVALA SVIMA I AKO DEBUDEM SRETAN MI ROŠENDAN ZA MANJE OD MESEC DANA I STREAN VAM BOZIC U NAPRIJED I SRETNI NOC VJESTICA SVIMA.❤️‍🔥

Lesaa

Player
Player
Postovani admine Abrahame ja snam se iznervirao jer ste vec 3 puta za redom napisali admin donio ispravnu zalbu i ja sam se naljutio i onda su me ova dvojca rekli da psujem koga ocu i tako da se samo zna ja nisam nista hrio napraviti lose Abrahamu i koliko dobro zam zabranjeno je vredjane admina i to je G.P 5.3 + G.P 3.2 Ali ovo je nbilo ooc na diskordu on nije to snimio u grandu ili nekoj fam bubici nego obicna grupa gdje sam ja mislio da je za zezanciju ali oni su napravili ovo grupi iz zezancije i ja sa skuzio da se mozemo zezati ja abrahamu nisam nista hteo napraviti lose ako jesam izvini molim te i sad imam snimak kako je on hteo da ga sklonim crni papiric u fam da udje tako da to je cisti blacmaling koliko dobro znam za to se die perma tako da imam snimljeno i ja sada necu da se opet ovo desi ako smatreate G.P 5.3 I G.P 3.2 slobodno me kaznite ja znam da je ovo moja greska i nisam hteo izneveriti abrahama i uvrjedit ga ja razumijem sada kako je abrahamu jer su mi u osnovnoj skoli vredjali mamu tatu i isto se u grandu to desava i tek sada sam skuzio kako se abraham oseca tako da ja se duboko zelim oprostiti abrahamu za stetu ako abraham misli da je moja krivica i ja se slazem da je moja krivica ali kako sam spomenuo to je ooc a ooc nema veze sa ic tako da to je moja prica hvala na slusanju ove zalbe

Abrahame izvini molim te

vukasin reic ID42663 MI je na diskordu rekao da mu to nije mein to znaci da je prekrsio G.P 1.4 I JA ZNAM da je isto prekrsio 1.8 jer mi je jedan od njegovih starih prijatelja rekao da je to napravio necu kazem ime ni prezme TAKO da ja bih trazio pa provjerite momka hvaal bn slusanju Abrahame izvini.
Bad Karma...

Jefta666

Player
Player
AHAHHAHAH ovaj mali cijeli server provocira,psuje i vrijedja i kao sad moli admine da ga ne banuju? neka takve i trebate maknut sa servera..
Igram na Grandu tek 3 tjedna i vidio sam ovog malog da psuje svima i da stalno radi gluposti a onda kad ti njemu kazes odma snima i stavlja na forum,a vrijedjao je administraciju i ima dupli acc to je za blacklistu BAN ! Oprostite na mjesanju. Lp

kolan

Player
Player
pa maldi gospodine ovo ja bilo na dis a dis nema nikakve veze sa grandom jedino mogu dobiti mg ili 7 dana
a ja ne vredjam ja kacim ljude potput tebe sto psuju krsese pravila i kacim ih ako oces zovi me gratski warior

Lesaa

Player
Player
AHAHHAHAH ovaj mali cijeli server provocira,psuje i vrijedja i kao sad moli admine da ga ne banuju? neka takve i trebate maknut sa servera..
Igram na Grandu tek 3 tjedna i vidio sam ovog malog da psuje svima i da stalno radi gluposti a onda kad ti njemu kazes odma snima i stavlja na forum,a vrijedjao je administraciju i ima dupli acc to je za blacklistu BAN ! Oprostite na mjesanju. Lp
HAHAHAHHAHAHAH PALAA DRUKARAAAAA !! :D

Lesaa

Player
Player
Cekam te na mesto zlocina, de je radila pumparica hahahhahahahahhahahahha

Status
Not open for further replies.
Top Bottom