lik psuje adminima prodicu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evo ko sto vidite black mailing tako da to je cista permaevo ga Black mailing I 42663
Pov:
Bad Karma...Postovani admine Abrahame ja snam se iznervirao jer ste vec 3 puta za redom napisali admin donio ispravnu zalbu i ja sam se naljutio i onda su me ova dvojca rekli da psujem koga ocu i tako da se samo zna ja nisam nista hrio napraviti lose Abrahamu i koliko dobro zam zabranjeno je vredjane admina i to je G.P 5.3 + G.P 3.2 Ali ovo je nbilo ooc na diskordu on nije to snimio u grandu ili nekoj fam bubici nego obicna grupa gdje sam ja mislio da je za zezanciju ali oni su napravili ovo grupi iz zezancije i ja sa skuzio da se mozemo zezati ja abrahamu nisam nista hteo napraviti lose ako jesam izvini molim te i sad imam snimak kako je on hteo da ga sklonim crni papiric u fam da udje tako da to je cisti blacmaling koliko dobro znam za to se die perma tako da imam snimljeno i ja sada necu da se opet ovo desi ako smatreate G.P 5.3 I G.P 3.2 slobodno me kaznite ja znam da je ovo moja greska i nisam hteo izneveriti abrahama i uvrjedit ga ja razumijem sada kako je abrahamu jer su mi u osnovnoj skoli vredjali mamu tatu i isto se u grandu to desava i tek sada sam skuzio kako se abraham oseca tako da ja se duboko zelim oprostiti abrahamu za stetu ako abraham misli da je moja krivica i ja se slazem da je moja krivica ali kako sam spomenuo to je ooc a ooc nema veze sa ic tako da to je moja prica hvala na slusanju ove zalbe
Abrahame izvini molim te
vukasin reic ID42663 MI je na diskordu rekao da mu to nije mein to znaci da je prekrsio G.P 1.4 I JA ZNAM da je isto prekrsio 1.8 jer mi je jedan od njegovih starih prijatelja rekao da je to napravio necu kazem ime ni prezme TAKO da ja bih trazio pa provjerite momka hvaal bn slusanju Abrahame izvini.
HAHAHAHHAHAHAH PALAA DRUKARAAAAA !!AHAHHAHAH ovaj mali cijeli server provocira,psuje i vrijedja i kao sad moli admine da ga ne banuju? neka takve i trebate maknut sa servera..
Igram na Grandu tek 3 tjedna i vidio sam ovog malog da psuje svima i da stalno radi gluposti a onda kad ti njemu kazes odma snima i stavlja na forum,a vrijedjao je administraciju i ima dupli acc to je za blacklistu BAN ! Oprostite na mjesanju. Lp
cisti 3.1HAHAHAHHAHAHAH PALAA DRUKARAAAAA !!
HAHAHAHAHAHHA Sto ti krivooooooo? :'Dcisti 3.1
Vazi kad se vratis <37 dana
Cekam te na mesto zlocina, de je radila pumparica hahahhahahahahhahahahha
Spavas li mirnoooo?bas si smesan kon