Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vitaly Mikhailov

ex Sheriff
Player
1. Vaše ime IRL: Milan
2. Vaše godine: 24
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7-do 14h
5. Vaš Discord: vitalykgb
6. Vaše ingame ime: Vitaly Mikhailov
7. Vaš ID: 47548

Dodatne informacije:

Po uzoru na #DE Grand Server prijave smatram da je ovakva prijava uredu!

Srećno svim kandidatima!

Vitaly Mikhailov

ex Sheriff
Player
Dopuna bez Dokumenta:

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Tim - pre svojih kvaliteta bih istakao svoj tim ozbiljnih ljudi koji su spremni da preuzmemo vodstvo organizacije kako bi mogli da pokažemo svoj timski rad.

2.2 Liderstvo - vreme provedeno u liderstvu sa godinama mi je pomoglo da imam dovoljno iskustva da budem dostojan lider ljudima sa različitim potrebama u službi gradjana..

2.3 Autoritet - posle liderstva naravno dolazi autoritet bez kojeg jedan lider ne može da se ostvari.U sposobnosti sam da se nadjem svakom članu Organizacije u svakom trenutku što smatram da je veoma bitno..Shodno tome gradim poštovanje i autoritet gde svako dobija šta zaslužuje te ceni moj rad,liderstvo i autoritet!

2.4 Komunikacija - smatram sebe jako dostupnom i komunikativnom osobom koja je sposobna vršiti medijaciju prvenstveno sa svojim članovima o datim situacijama te sa ostalim čelnicima državnih Organizacija.

2.5 Podrška - moj cilj je prvenstveno naučiti poslu nove regrute sa kojim će se održavati sastanci i obuke..Naravno da to nije moguće bez moje podrške odnosno moje već oformljene grupe ljudi koja je spremna da mi organizovano pomogne na čelu sa mnom na ovom izazovu!

2.6 Znanje - smatram da je vreme oprobati se u nečemu ne tako novom posle osvojenog Mikachua tokom mandata u SAHP-u na red je došao i LSPD.

2.7 Istorija - smatram da su prošli lideri,počevši od prošlog (Leona) postavili organizaciju i disciplinu na visokom nivou što me još više motiviše.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Regrutacija - na ovoj stavci će se definitivno najviše raditi.Od samog početka će biti svi novi Regruti kroz novi i rigorozniji sistem regrutacije.Sistem će se sastavljati od poznavanja svih pravila da bi se izbegle neprijatnosti u daljem radu.Takodje ćemo pružati podršku ljudima koji su voljni da nauče i doprinose ovom GrandRP projektu kroz Državni posao.

3.2 Obuka - od samog početka će se kvalitetno raditi sa novim članovima na prodaji osiguranja, zaplenjivanja vozila do najsloženijih talačkih i ostalih taktičkih operacija.Kroz obuku ćemo se potruditi da dignemo mogućnost i ažurnost Sheriff Stanice viši nivo uz minimalnu stopu kršenja pravila.

3.3 Pauk Služba - smatram da je potpuno zanemarena sposobnost ove funkcije.Policajci će biti u obavezi da zaplenjuju vozila koja su ostavljena/parkirana nepravilno te samim tim ugrožavaju bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

3.4 Inspektori - uz dobru komunikaciju inspektori mogu da svoja saznanja o ilegalnim radnjama dele sa pripadnicima istražnih organa FIBa,SAHPa i GOV-a.

3.5 ATJ (Antiteroristička Jedinica) - će biti u obavezi da bude dostupna za svaki vid delovanja na poprilično velikoj teritoriji koju poduhvata grad Los Santos za podršku svim dežurnim koji su često izloženi otvorenoj paljbi. Zauzimanje velike uloge na talačkim situacijama je jako bitno od strane ove jedinice kao podrška ostalim Organizacijama što do sada nije bio slučaj.

3.6 Ministar Spoljašnjih poslova - koji će zauzimati veliku ulogu u dogovoru sa ostalim organizacijama o svim dešavanjima u Državi.Ovim potezom planiram da smanjim nejasnoće i nerazumevanje koje je postojalo do sada izmedju organizacija.

3.7 Punkt u gradu - koji će često biti organizovan na teritoriji kojom patrolira LSPD te će biti uključen ATJ Team te inspektori radi pretresa gepeka i prikupljanja dokaza ukoliko postoje.

3.8 Bliska saradnja sa ostalim Državnim Organizacijama - pomenuta stavka na kojoj će se posebno raditi sa FIB i GOV tajnim agentima.

3.9 Radar - od svih aktivnih patrola mora biti postavljena jedna patrola koja će koristiti fiksni radar i slikati svako prekoračenje brzine.

4.0 Hijararhija - stavka na kojoj će već od regrutacije biti dato do znanja da veći čin mora da se poštuje te će se zbog očekivanog velikog broja članova komunikacija oko akcija timova odvijati izmedju Direktora Policije,ATJ Komadanta i Glavnog Inspektora.

4.1 OBAVEZNA kontrola objekata - počevši od Auto Pijace,Banke,Pijace kazina gde je veliki broj ljudi pa do Vinewood/Richman područija gde su pucnjave redovne.

4.2 GRUPNA (DUŽA) GETO PATROLA - smatram da se geto patrola ne koristi njen pun potencijal,pravio bih grupnu geto patrolu sa ostalim državnim organizacijama gde bi se zadržavali u getu sa rotacijama te bi sve realnije izgledalo.

Zoky_Navaro

Most loyal player
Leader of unofficial org
Čestitamo, pozvani ste na interview za LSPD koji će se dešavat u Petak 11/10/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom