Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of the Bloods Street Gang I Maki Panjj

Rejected
Status
Not open for further replies.

Makii Panj

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-8h
5. Vaš Discord: Mmakii007
6. Vaše ingame ime: Maki Panjj
7. Vaš ID: 2354
Dodatne informacije:

Vodja bande Bloods Street

1. Zasto zelite da budete lider ove specificne organizacije?

1-Vizija Vodje: Pre svega hvala vam sto ste nasli vremena da procitate moju privaju...Zeleo bih da postanem vodja Bloods-a zbog svoje sposobnosti da strategiram o donosim vazne odluke koje ce moju bandu usmeriti ka uspehu usred razlicitih izazova i prilika,dok sve clanove moje organizacije drzim inspirisanim i rade zajedno na postupanju nase zajednicke svrhe,pokazujuci koeziju,bratstvo,jedinstvo i strast u grupi.

2-Uticaj i Iskustva: Kao bivsa visoka komanda u razlicitim organizacijama,ne smemo kao lav i gangster,vec u svojoj porodici savladao sam vestine liderstva u komunikacije i zeleo bih da iskoristim sva ta prosla iskustva da pokusam da pomognem da se poboljsa igra uloga na ovom serveru u cuvanju discipline,postovanja pravila,lojalnosti i smetnji kroz moju organizaciju...Pokusacu da napravim znacajan uticaj na ovaj svet igre,oblikujuci dogadjaje,uticuci na ishode i ostvaljajuci nasledjenje i poslednja stvar nasledjenja kroz diplomatiju,strateske saveze i pregovore.

3- Bratstvo i Ozbiljnost u Bandi: Kao vodja ove posebne nastojacu da obucim clanove moje bande da poducavam i pomazem im da razumeju pravila servera i postaraju se da uh se pridrzavaju... Ne samo to,vec u iskorenjivanjem svih oblika racizma,toksicnosti moje organizacije i ostro cu sankcionisati cvakoga ko radi bilo sta pomenuto ranije.
Takodje bih se pobrinuo da saradjujem sa kustosima organizacije pomagajuci jedni drugima u postizanju uspeha i velicine tokom dogadjaja... Govoreci o ovim traje i primecujuci da ih bande ne shvataju ozbiljno ovih poslednjih nedelja. Napravicu temu kao lidera vazan stozer mog mandata bilo da se radio o dogadjajima po scenariju ili bez scenarija.Mnogi ljudi misle da je glavna aktivnsot bande pucati i pljackati u Ghett-u,zeleo bih da promenim tu kulturu i pokazem im da su i druge RP aktivnosti isto tako zabavne i vazne kao sto je sklapanje strateskih saveza sa drugim bandama u odredjenim prilikama da povecati nase sanse uz uspeh iz ovih razloga i vise pokazuju potencijal koji bi moje rukovodstvo ovoj organizaciji moglo doneti pocevsi od pozitivne promene zivota gangstera,prolazeci pored znacajnih veza i prijateljstava i nadamo se da ce postici poslednju stvar koja je nasledila na ovom serveru

3. Vas savet za poboljsanje nivoa RolePlay-a u organizaciji.

1- Pre nego sto zaposlim bilo koga u organizaciju koja mi je potrebna i IC ima manje od 5+ godina u gradu,visi rankovi ce biti dati nakon intervjua ukljucujuci pitanja o pravilima servera,pravila Ghetta,pravila dogadjaja... Pazeci da nema nasilnika ovih dogodila bi se prosla pravila koja bi kaznjavala organizaciju.

2- Necu tolerisati bilo koji oblik toksicnosti koji bi mogao uticati na RP iskustva igraca.

3- Ohrabriti clanove terena da budu najjaci u oblasti dizuci zastavu svuda u Ghettu,sto je jedan od mojih glavnih ciljeva.

4- Ja cu napraviti skup rankova da bih organizovao pecenje moje organizacije i uneo hijerarhiju ca specificnim ulogama za bolje funkcionisanje organizacije.

5-Rankovi ce se dodeljavati na osnovu proslih dokazanih iskustava,poznavanja pravila servera,a zatim bi se to moglo promeniti na osnovu posvecenosti i postignuca pojedinih clanova tokom razlicitih dogadjaja: pljacke prodavnica-razije FZ-a- grafiti sprejevima itd...

6-Garantujem da je aktivnost moje bande redovno podeljena po ceo dan i noc, pazeci da barem ja ili jedan od mojih zamenika budemo prisutni u svakom trenutku da planiramo dogadjaje.

7- Kreiracemo se sistem bonusa da podstakne clanove da budu aktivniji u gradu, obracunavace se svakog dana i davaki svaki dan na osnovu posvecenosti clanova i njihovih doprinosa.

Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Supplier
5. Shota
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Ghetto Boss
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer.
12. Co-Leader
13. Leader

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Razlog: Ne trazimo trenutno kandidate sa takvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom