Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kristijan Floww

Player
Player
Joined
Sep 20, 2024
Messages
15
1. Vaše ime : Kristijan
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 9+ h
5. Vaš Discord : Kristijan Floww | 65076
6. Vaše ingame ime : Kristijan Flow
7. Vaš ID : 65076

Dodatne informacije

1. Lider za....: Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Zelim biti leader ove specificne organizecije zbog toga sto sam ovo vreme koje provodim na serveru prove u radu s bandama kao i protiv njih npr. u organizacijama kao sto je Vlada, SAHP, LSPD, Zeleni, Zuti. ITD.
Jako dobro poznajem pravila servera dosad nikada nisam niti jedno prekrsio i smatram da sam dovojno zreo i spreman za voditi ovu organizaciju.
Takodje kada bih bio leader ove organizacije uveo bih svakodnevne odlaske na evente kao i talacke svaka 2 dana. I nikada nebih dozvolio da iti jedan clan udje u org bez da poznaje sva pravila grada.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Za uzak u bandu bih stavio da igracima treba minimalno 5 godina u gradu, te bih pri ispitivanju uveo da igraci smiju imati samo 3 greske, ali te tri greske nesmiju biti pocetna pravila kao sto su PG, MG itd. Takve ljude bih odmah izbacio iz organizacije.

2. Imali bih svakodnevne odlaske na evente sto bi rezultiralo pobojsanju Roleplaya u ovoj organizaciji, takodjer bih i kaznjavao neaktivnost clanova kao sto bih i nagradzivao aktivnost u vidu bonusa.

3.
Svi clanovi organizacije bih imali Rankove koje zasluzuju nitko nebih bio zapostavjen po pitanju ranka, takodje nebih imao mnogo rankova koji su hace vec 2 i njih bi imali ljudi koima ja vjerujem i tako bih smanji korupciju unutar organizacije

13. Leader
12. CO-Leader
11. O.G Red
10. Turf Team Leader
9. Turfer
8. Shoter
7. Graffiti Team Leader
6. Grafitti Team
5. Solider
4. Super Gangster
3. Old Gangster
2. Gangster

1. Suspend
 
Top Bottom