Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Licna Biografija | Mayor Kalasnikhov

Mayor Kalasnikhovv

Player
Player
Joined
Mar 6, 2024
Messages
55
Ime: Mayor Kalasnikhov
Pol: Muski
Godine: 32
Datum rodjenja: 1.10.1992
Drzavljanstvo:
Srbin
Poreklo: Srbija
Mjesto rodjenja: Vrbas
Otac: Milos Kalasnikhov
Majka: Nela Kalasnikhov
Visina i tezina:
191 / 110kg
Vrsta tela: Visok i misicav
Boja ociju: Zelena
Boja kose: Bela
Tetovaze: Samo desna ruka
Prednost: brz, snalazljiv, lukav,.
Slabost: Nemam strpjenjaosti ,

Mayor Kalasnikhov je fiktivni gangster čija je priča postala legendarna u podzemlju istočne Evrope. Rođen u malom industrijskom gradu 1960-ih, Kalasnikhov je brzo naučio da se snalazi u surovom svetu u kojem je kriminal bio jedini izlaz iz siromaštva. Kao mladić, priključio se lokalnoj bandi i dobio nadimak "Mayor" zbog svoje sposobnosti da organizuje ljude i kontroliše teritorije, što je uvek radio sa vojničkom disciplinom. Njegova banda se specijalizovala za krijumčarenje oružja, što je postalo glavni izvor prihoda, ali i simbol moći. Kalasnikhov je bio poznat po svom ljubavnom odnosu prema automatskim puškama AK-47, koje su često bile njegov zaštitni znak i inspiracija za njegov nadimak. Sa svojim oštrim umom i brutalnom snagom, izgradio je reputaciju neumoljivog vođe. Kalasnikhov je uvek balansirao između surovosti i strategije, držeći svoje neprijatelje u stalnom strahu, ali i poštovanju. Vodio je svoju organizaciju kroz decenije sukoba sa rivalima i policijom, postajući gotovo mitska figura u kriminalnim krugovima. Međutim, na vrhuncu moći, priča kaže da je nestao bez traga, ostavljajući mnoge da nagađaju da li je konačno pao ili se samo povukao iz senke, pripremajući sledeći potez. Ova mračna priča o Mayoru Kalasnikhovu odražava svet u kojem su granice između heroja i zločinca zamagljene, a lojalnost i nasilje hodaju ruku pod ruku.


1- Kristijan se lako može uhvatiti u situaciju 1v2 zbog svog iskustva s pravnom organizacijom (pokazat će strah kada je potrebno)
2- Kristijan može ponuditi pružanje informacija ilegalnoj organizaciji i legalnoj organizaciji jedna o drugoj za mito
3- Kristija može pokupiti bilo koje oružje sa zemlje i koristiti ga za vlastitu obranu. (u okviru pravila)
4- Kristijan može razbiti nečiju kameru. (pomoću "/try")
5- Kristijan može da dize nekoga sa kompletom prve pomoci, pljacka, vuce nekoga,dize stvari sa poda, ubacuje ljude u vozilo, pretrazuje nekoga sa revolverom i tejzerom u ruci (ne puskom)
6 - Kristijan može da pretražuje sa bilo koje strane.
7- Kristijan može da vezuje sa bilo koje strane.
8- Kristijan može nositi bilo koje ilegalno (xxx) i legalno oružije sa sobom.
 
Top Bottom